kasztanka 08.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 idziemy na spacerek do wieczorka!!!!!! PAMIETAJCIE ZE WIECZOREM IMPREZKA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 z tego co wiem, nie za bardzo. najlepiej odłączyć od netu Czyli pozostaje zgruzowanie systemu... jak mam to rozumieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 z tego co wiem, nie za bardzo. najlepiej odłączyć od netu Czyli pozostaje zgruzowanie systemu... jak mam to rozumieć??? Zainstalować Windows od nowa. Umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 z tego co wiem, nie za bardzo. najlepiej odłączyć od netu Czyli pozostaje zgruzowanie systemu... jak mam to rozumieć??? Zainstalować Windows od nowa. Umiesz? nie umiem i nie mam skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 nikt nie chce ze mną rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 jestem sama???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 komp działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 sonika, jestem. Klienci byli Spróbuj zrobić według instrukcji Jak sie nie uda musisz zainstalować najlepiej win2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 z tego co wiem, nie za bardzo. najlepiej odłączyć od netu Czyli pozostaje zgruzowanie systemu... jak mam to rozumieć??? Zainstalować Windows od nowa. Umiesz? nie umiem i nie mam skąd Ale kompa nie da się zainstalować zdalnie... W każdym wypadku ja nie wiem jak mozna to zrobić pisząc na forum instrukcje.. Po prostu wkłada się płytkę, uruchamia, wpisuje kod i ... samo instaluje się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 wkłada sie płytkę, jak się ją ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 z tego co wiem, nie za bardzo. najlepiej odłączyć od netu Czyli pozostaje zgruzowanie systemu... jak mam to rozumieć??? Zainstalować Windows od nowa. Umiesz? nie umiem i nie mam skąd Ale kompa nie da się zainstalować zdalnie... W każdym wypadku ja nie wiem jak mozna to zrobić pisząc na forum instrukcje.. Po prostu wkłada się płytkę, uruchamia, wpisuje kod i ... samo instaluje się... kze ma rację Sonico - system XP nie potrzebuje dyskietki startowej. Płyta jest samowystarczalna! Ale pamiętaj, że później trzeba zainstalować wszystkie programy użytkowe, na których pracujesz i sterowniki np do drukarki, sterowniki karty graficznej, dźwiękowej, kodeki Divix do odtwarzania filmów i wiele innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 wkłada sie płytkę, jak się ją ma Dlaczego nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 wkłada sie płytkę, jak się ją ma Dlaczego nie ma?? hmmm, jakby to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 czyżbyście się przestraszyli tego czego nie dopowiedziałam i .....uciekliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam ponownie!!! Wlasnie wrocilam z budowy.....caly czas leje i moknie nam wiezba Co z ta pogoda????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Sonika jak komputer??? Naprawiony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 idziemy na spacerek do wieczorka!!!!!! PAMIETAJCIE ZE WIECZOREM IMPREZKA !!!!!! A co to za okazja?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 czyżbyście się przestraszyli tego czego nie dopowiedziałam i .....uciekliście Ja już nic nie powiem! Ale wiem że ktoś S... wyleciał bo mówił coś o kopiowaniu i wysyłaniu. Więc nic nie powiem!!!!! Ani Mru Mru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 idziemy na spacerek do wieczorka!!!!!! PAMIETAJCIE ZE WIECZOREM IMPREZKA !!!!!! A co to za okazja?????? a musi byc okazja? ))))))))) rocznica mojej obecnosci na forum muratora ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts