Jezier 08.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Będzie co streszczać w następnej stronie tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie zalegle strony 443: Kze celnie strzelil Sonika wspomniala o probleemie z kompem Moje życzenia dla Kasztanki- raz jeszcze gratulki Szybkie mignięcie J&J Funi rozterki z powodu zlych sąsiadów Nowy rekordzista zawital do nas-Janussz-pozdrówka I nie wiadomo bylo czy to tajniak czy nie No i do końca strony rozterki ze smoczkiem To by bylo na tyle Prosze o wybaczenie za spóźnienie Zrozumiałbym określenie: dwubulgotan wanienny, ale zaraz tajniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dobra oddaję Fizuli kompa - niech poczyta korespondencję od Kasztanki. Dobrej nocy i miłej imprezy. Może później wdepnę na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka - jako reprezentant byłych ( i przyszłych) związków zawodowych - upominam cię!!! Prosze o usprawiedliwienie, musialam uśpic cókrkę Fizyk kto jak kto ale ty powinieneś mnie zrozumieć I dać sznsę poprawy Buuuu nawet o mnie nie wspomniałaś. A tak się starałem!!! No jak nie a w wątku o smoczkach byleś glownym ich przeciwnikiem Ja tylko nakreslilam ogólnie wątki strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Będzie co streszczać w następnej stronie tak mi się wydaje. Jezier widze, ze jestes przyczajony jak jastrzab na kolejna stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A nowemu chociaż dacie korek possać?A pustą butelką trzeba plecy pomasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jeszcze ponad 30 wpisów ale już czycham na następną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie zalegle strony 443: Kze celnie strzelil Sonika wspomniala o probleemie z kompem Moje życzenia dla Kasztanki- raz jeszcze gratulki Szybkie mignięcie J&J Funi rozterki z powodu zlych sąsiadów Nowy rekordzista zawital do nas-Janussz-pozdrówka I nie wiadomo bylo czy to tajniak czy nie No i do końca strony rozterki ze smoczkiem To by bylo na tyle Prosze o wybaczenie za spóźnienie Zrozumiałbym określenie: dwubulgotan wanienny, ale zaraz tajniak? Powtarzam nie wiadomo bylo czy to tajniak o sorry dwubulgotan wapienny Nie znalam tego określenia ale juz znam A zabulgocz podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A nowemu chociaż dacie korek possać? A pustą butelką trzeba plecy pomasować. A co ci bedę żałować http://www.bartender.pl/images/stories/artykuly/28/korek03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A nowemu chociaż dacie korek possać? A pustą butelką trzeba plecy pomasować. A buteli pozbierać nie wystarczy na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Też coś ze sobą przyniosłem na imprezkę.http://www.beczkibeskidzkie.pl/galeria/beczki/1020007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Też coś ze sobą przyniosłem na imprezkę. http://www.beczkibeskidzkie.pl/galeria/beczki/1020007.jpg Jezier super beczki Odkręcaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka, a co ja będę bulgotał. Sama sprawdź i opisz wrażenia koniecznie tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jezierku, przestań tak groźnie łypać na mnie. Co ja Ci winny chajc jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Tak najwyższy czas zmienić awatara. Tylko na jaki gdy to zawsze ja trzymam aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dobra Panie i Panowie co podac??? http://www.funplanet.cz/fotogalerie/fotky/Bar%204%20kopieV.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jezier WOW co za asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 na pocztek przekaska po ITALIENKSU http://www.carpaccio.nl/image/carpaccio2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dobra Panie i Panowie co podac??? http://www.funplanet.cz/fotogalerie/fotky/Bar%204%20kopieV.jpg wow co za wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts