Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Muszę zlać kilka litrów chłodnej wody 2-3. Trwa to kilkanaście sec. Do najdalszego punktu mam z 10 metrów rury.

Fakt, 10 metrów to kawałek... Tylko czy cyrkulacja przy bojlerze nie będzie powodowała, że będą duże straty ciepła?

Jakieś na pewno będą. Poza tym cyrkulację mam tylko do rozdzielacza a ostatnie metry w łazience luż bez. W bloku miałem gorącą wodę od razu po odkręceniu kurka. :-?

W poprzednim odcinku:

- scena pierwsza: maksiu ze swoim niezawodnym pif-paf

- scena druga: joola chce dać się skorumpować. Brak ofert

- scena trzecia: Sonika wywalcza medal od prezesa

- scena piąta: poszukiwania badi. Bez rezultatu

- scena szósta: Jezier narzeka na mieszkanie na wsi

Napisy końcowe:

1. Kze - 53

2. Fizyk - 43

3. Whisper - 39

4. Kasztanka - 38

5. Sonika - 37

6. Maksiu - 30

7. Moniś - 26

8. Badi, Jezier - 22

10. Joanna i Janusz, Teska - 19

12. Monka - 17

13. Agniesia, Aga J.G. - 14

15. Andrzejka - 12

16. Olkalybowa- 10

17. Joola - 9

18. Jane, Majka - 8

20. SławekD-żonka - 6

21. Wojty - 4

22. Ania - 3

23. Daria - 2

24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie

Jakieś na pewno będą. Poza tym cyrkulację mam tylko do rozdzielacza a ostatnie metry w łazience luż bez. W bloku miałem gorącą wodę od razu po odkręceniu kurka. :-?

To miałeś fart. Większość mieszkań gdzie mieszkałem miała ten feler że na ciepłą wodę trzeba było chwilkę poczekać - i dotyczyło to zarówno nowego czteropiętrowca jak i trzydziestoletniego wieżowca.

Witam . Wpadłęm na chwilkę żeby życzyć Wam miłego dnia na budowie. Uff - u mnie nie pada. Ale wczoraj padało :( . Pojechałem na budowę po pracy i :o - Mimo deszcze - moi murowańcy kładli belki i pustaki stropowe!!!! To było miłe zaskoczenie. Dzisiaj kończą. W poniedziałek zakładają zbrojenia i ... we wtorek (jak będzie pogoda) lejemy strop!!!

Zaraz jadę zobaczyć jak im idzie!!!