kze 12.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam kochanych stukaczy! Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach Maksiu o co chodzi z tymi liczbami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach No to może tej ekskomuniki o której pisałeś nie będzie? Po prostu zrobimy go zbiorowo A teraz wpada mi do głowy myśl... Gdyby jeszcze kze do naszego skromnego grona dokooptować, to nikt by nam nie posdkoczył przez najbliższy miesiąc... i to bez dotykania się do netu Co za koalicę budujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam kochanych stukaczy! Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach Maksiu o co chodzi z tymi liczbami??? to juz nie aktualne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Mieszka się gorzej niż sobie wyobrażaliśmy. Człowiek wychowany w mieście zupełnie nie zdaje sobie sprawy do jakiego luksusu się przyzwyczaił. Wyprowadzając się na wieś część luksusu została w mieście a czego Wam najbardziej brakuje? Brakuje mi drogi pod dom (kończy się 2 km). Brakuje mi telefonu po kablu, kanalizacji, kablówki. Sklepów, banku, poczty, bazarku itp. do których szedłbym niedłużej niż chwilę. Bramę przekraczam praktycznie tylko samochodem, nigdzie nie mogę dotrzeć na piechotę w jakimś rozsądnym czasie. Do autobusu mam 30 minut. Jezier - współczuję! Ja właśnie bardzo obawiałem się takie sytuacji, dlatego kupiłem działkę na obrzeżach W-wy... Ale za to ma tylk 622mkw... Liczę, że wystarczy na grill'a i plac zabaw dla dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam kochanych stukaczy! Na szkolenie nie wykeżdzam, tylko idę. Szkolenie jest w W-wie (tam gdzie pracuję), ale nie wiem jak z netem będzie... Prezesie podliczyłem, 38+29=67 i Kze lezy na deskach Maksiu o co chodzi z tymi liczbami??? to juz nie aktualne :D To dobrze, bo poguiłem się... nadrabiam zaległosci (6 stron) i odpowiadam na poszczególne posty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No i bardzo ładne streszczenie. A tutaj możecie sobie zobaczyć jak maksiu z prezesem stoją przed Whisperówką. http://www.whisperjet.neostrada.pl/whisper_maksiu.jpg A zgadnijcie co mówi maksiu? ... Pif-paf Kiedyś były modne zdjęcia z Wałęsą, teraz widzę, że staną się modne zdjęcia z Prezesem-Whisperem.. Przy najbliższym grill'u w whisperóce też strzelę sobie takie zdjęcie. Dobra Whisper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 a jutro chrzest )))))) Uuuuu! To bdyiesy miaa kup robot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja tam przed budową stracha nie mam. Wiem co mi architekt ma przerobić. Z tych 100 nr.1 na pierwszym miejscu jest Tercja 3 z Domy w stylu. Wiem, ze ma być piwnica, że konstrukcje ścian trzeba przystosować do płyty stropowej wielokanałowej. Że elewacja będzie ceglana. Że kominy trochę poprzestawiam. Wykończeniówka będzie trochę problemem, ale konstrukcja sama to pryszcz. A czemu piwnica??? Słyszałem,że teraz raczej bez piwnicy buduje się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A to jest mój 2000-ny post Moje gratulacje!!! Sprawdziłem, masz średnią ponad 26 postów na dzień!!! Moje słowa podziwu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Gdzie to się wszyscy podziali??? Nadrobiłem zaległości, które powstały od piątku jak wyszedłem z pracy, a tu nie ma nikogo??? Pewnie wszyscy albo budują, albo grillują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No ale przecież pochmurno jest i zimno na dworze... To gdzie są wszyscy? Na chrzcinach u Kasztanki?I rzeczywiście, gdzie się bodziała Badi? Ktoś ją porwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No tak, dużo jeszcze postów do końca strony (30) to i osób mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jezier - współczuję! Ja właśnie bardzo obawiałem się takie sytuacji, dlatego kupiłem działkę na obrzeżach W-wy... Ale za to ma tylk 622mkw... Liczę, że wystarczy na grill'a i plac zabaw dla dziecka... Dlaczego mi współczujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jezier - współczuję! Ja właśnie bardzo obawiałem się takie sytuacji, dlatego kupiłem działkę na obrzeżach W-wy... Ale za to ma tylk 622mkw... Liczę, że wystarczy na grill'a i plac zabaw dla dziecka... Dlaczego mi współczujesz? No bo narzekałeś, że masz daleko do miejskich "luksusów" i że ich Ci brakuje. Ja też wychowany jestem w bloku, tak więc nie chciałem wynosić się za bardzo na wieś. A swoimi wypowiedziami utwierdziłęś mnie w słyszności mojego wyboru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Raczej narzekałem, że nie mam domu tam gdzie miałem mieszkanie. Gdzie wszystko było w zasięgu ręki. Gdzie dało się żyć bez samochodu. Gdzie prawie wszędzie gdzie potrzebowałem mogłem dotrzeć pieszo. Mojego narzekania nie zmieniłoby posiadanie domu znacznie bliżej poprzedniego miejsca zamieszkania. Bo tu nie chodzi o ilość kilometrów od centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Bo tu nie chodzi o ilość kilometrów od centrum. A o co, jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Raczej narzekałem, że nie mam domu tam gdzie miałem mieszkanie. Gdzie wszystko było w zasięgu ręki. Gdzie dało się żyć bez samochodu. Gdzie prawie wszędzie gdzie potrzebowałem mogłem dotrzeć pieszo. Mojego narzekania nie zmieniłoby posiadanie domu znacznie bliżej poprzedniego miejsca zamieszkania. Bo tu nie chodzi o ilość kilometrów od centrum. Ja zrozumiałem, że uciązliwa jes dla Ciebie odległość od tzw. cywilizacji i 30min do autobusu (na piechotę). W pełni rozumiem to, bo cisza i spokój ma dużo plusów, ale odległość może być męcząca. Ja sam mieszkam w Milanóku (30km od Centrum W-wy) i dojazdy są bardzo męczące. Nie mówiąc już o tym, że póxnym wieczorem to tylko samochód, bo taxi za drogie, a pociągi nie jeżdżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Bo tu nie chodzi o ilość kilometrów od centrum. A o co, jeśli to nie tajemnica? No własnie! O co dokładnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.06.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Pierwsze 10 lat życia spędziłem w domku oddalonym o 20m od jeziora.Potem własny dom, ale w centrum miasta. Tzn. było tak, że był okres, że stał na przedmieściu. Teraz to centrum.Jest okazja przenieść się znowu nad jezioro. I uczynię to.Jak ja lubię ciszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cześć Janussz! Pierwsze 10 lat życia spędziłem w domku oddalonym o 20m od jeziora. Potem własny dom, ale w centrum miasta. Tzn. było tak, że był okres, że stał na przedmieściu. Teraz to centrum. Jest okazja przenieść się znowu nad jezioro. I uczynię to. Jak ja lubię ciszę. Ja nie chcę być nadwornym taksówkarzem i mieć 3km do najbliższego sklepu.... Ale pomysł z jeziorkiem jest całkiem fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts