Funia 13.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jestem Macie jakąś metodę na bolące krzyże? Cześć - leżeć - najlepiej na plaży (naturalny masaż przez piasek) i z drinkiem (naturalny znieczulacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Majka, maść rozgrzewająca i krzyżem leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 qrcze, wymyslcie coś na siedzenie przez 8 godzin przed kompem z uroczym uśmiechem przyklejonym do twarzy Masaże były, na krzyże nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam serdecznie Majka - bo to okłady powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzień dobry. Witam wszytkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Majka, żeby uśmiech do twarzy przykleić, musisz nieustannie myśleć o tym, co Ci nieziemską rozkosz sprawia, a co to może być, to już sama wiesz najlepiej i przy okazji uchylisz rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jak Wam się zachód słoneczka na mojej budowie? http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/76_1024.ts1118607412593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Cześć wszystkim jeszcze raz Fizyk - PIĘKNE ZDJĘCIE!!!!! Widziałam, że wpadłes do mnie na chwileczkę, ale dlaczego jesteś w szoku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 qrcze, wymyslcie coś na siedzenie przez 8 godzin przed kompem z uroczym uśmiechem przyklejonym do twarzy Masaże były, na krzyże nie pomogły Ale dlaczego z uroczym uśmiechem. Ja proponuję: 1. Uśmiech miły - acz nieuroczy 2. Mina powazna sugerująca coś ważnego 3. Mina poważna nic nie sugerująca 4. Uśmiech lekko uroczy 5. Zdecydowanie nie uśmiech 6. i wiele wiele innych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Cześć wszystkim jeszcze raz Fizyk - PIĘKNE ZDJĘCIE!!!!! Widziałam, że wpadłes do mnie na chwileczkę, ale dlaczego jesteś w szoku ??? Fajnie masz wykańczane swoje mieszkanko!!! No poprostu .... szok! . Może dlatego, że na razie jeszcze nie rozglądałem się - jak wykończyć swoje, więc dopiero zaczynam zwracać uwagę jak ludzie się wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Zapraszam tez do albumu. Dorzuciłem kilka fotek po ułożeniu stropu. Plus to jedno opublikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich Fizyk ładny ten Twój zachód słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 qrcze, wymyslcie coś na siedzenie przez 8 godzin przed kompem z uroczym uśmiechem przyklejonym do twarzy Masaże były, na krzyże nie pomogły Ale dlaczego z uroczym uśmiechem. Ja proponuję: 1. Uśmiech miły - acz nieuroczy 2. Mina powazna sugerująca coś ważnego 3. Mina poważna nic nie sugerująca 4. Uśmiech lekko uroczy 5. Zdecydowanie nie uśmiech 6. i wiele wiele innych .... Urocze kobity mają uroczy usmiech A o czym marzy mi się teraz: o ciepłej, nagrzanej plaży, wygodnym kocyku, ciekawej książce, szumie morza i o takich tam pierdołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 qrcze, wymyslcie coś na siedzenie przez 8 godzin przed kompem z uroczym uśmiechem przyklejonym do twarzy Masaże były, na krzyże nie pomogły Ale dlaczego z uroczym uśmiechem. Ja proponuję: 1. Uśmiech miły - acz nieuroczy 2. Mina powazna sugerująca coś ważnego 3. Mina poważna nic nie sugerująca 4. Uśmiech lekko uroczy 5. Zdecydowanie nie uśmiech 6. i wiele wiele innych .... Urocze kobity mają uroczy usmiech A o czym marzy mi się teraz: o ciepłej, nagrzanej plaży, wygodnym kocyku, ciekawej książce, szumie morza i o takich tam pierdołach Majka, kto jak kto, ale Ty nie powinnas mieć z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Majeczko nie zazdroszczę,Moja mama właśnie leży w szpitalu na kregosłup, od zwykłego bólu sie zaczeło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Majeczko nie zazdroszczę, Moja mama właśnie leży w szpitalu na kregosłup, od zwykłego bólu sie zaczeło. To chyba ostatni dzwonek by zabrac się za swoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 nie mam czasu na zdrowie, ani piaseczek samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 nie mam czasu na zdrowie, ani piaseczek samo przejdzie Ja tez tak mówiłam o swoim kręgosłupie, nie chciałam skierowania na rehabilitacje i teraz żałuję Niestety tylko pokolenie moich babć (przedwojenne) się zdrowo trzyma, reszt to już słabeusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 W pełni poieram Żonkę Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no dobra, dobra, wspomogę sie jakimś wzmacniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts