fizyk 13.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 aaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 aaaaa udzieliło Ci się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Będziesz musiał założyć nowy wątek. Założył - brdurne posty czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! możemy popracować nad następną stronką dla Funi, zaraz mogę być gotowa tylko kolację zrobię No i Dobry Wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Sie streszczam: Majka ma mistrzowskiego cela, HP rozdaje auta, Jezier marzy o niezależności od dostawcy energii (marzymy wszyscy - on to głośno napisał) Majka uczy się rankingować Wpadł jakiś OBCY z wadą wymowy. Usiłował zacytować alfabet - ale nie znał całego Funia chciała czegoś spróbować po raz ostatni Zakończyłem stronkę cały w nerwach przez obcego niemowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! możemy popracować nad następną stronką dla Funi, zaraz mogę być gotowa tylko kolację zrobię No i Dobry Wieczór wszystkim Cześć Monka kolacja o tej porze ??? Teraz to się idzie spać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! możemy popracować nad następną stronką dla Funi, zaraz mogę być gotowa tylko kolację zrobię No i Dobry Wieczór wszystkim Nie wiedziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Sie streszczam: Majka ma mistrzowskiego cela, HP rozdaje auta, Jezier marzy o niezależności od dostawcy energii (marzymy wszyscy - on to głośno napisał) Majka uczy się rankingować Wpadł jakiś OBCY z wadą wymowy. Usiłował zacytować alfabet - ale nie znał całego Funia chciała czegoś spróbować po raz ostatni Zakończyłem stronkę cały w nerwach przez obcego niemowę Fizyk podpadłes mi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 aaaaa udzieliło Ci się??? ziewnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! możemy popracować nad następną stronką dla Funi, zaraz mogę być gotowa tylko kolację zrobię No i Dobry Wieczór wszystkim Nie wiedziałem . Wiedziałeś, wiedziałeś bo pisała, że próbuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 aaaaa udzieliło Ci się??? ziewnąłem myślałam, że zacząłeś się jąkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! Przepraszam!!!! Ja nie chcący. Przecież nigdy mi się nie zdarzyło zakończyć strony i rozpocząć!!!! Sam nie wiem jak się to stało. To chyba przez tego gościa!!! Sonica - wybacz, mi wybacz !!! DO NÓŻEK PADAM O NISKI WYMIAR KARY BŁAGAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! możemy popracować nad następną stronką dla Funi, zaraz mogę być gotowa tylko kolację zrobię No i Dobry Wieczór wszystkim Nie wiedziałem . Wiedziałeś, wiedziałeś bo pisała, że próbuje!! Ale Funia pisze dość często! Czy jest coś o czym nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Fizyk - tak się nie robi. To miała być stronka FUNI!!!! Przepraszam!!!! Ja nie chcący. Przecież nigdy mi się nie zdarzyło zakończyć strony i rozpocząć!!!! Sam nie wiem jak się to stało. To chyba przez tego gościa!!! Sonica - wybacz, mi wybacz !!! DO NÓŻEK PADAM O NISKI WYMIAR KARY BŁAGAM A Funi jest teraz przykro i sobie od nas poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Funia - wybacz!! Sonica - ale gdyby mi się niechcący nie ziewnęło - to ty byś załąpała punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Funia - nie odchodź - daj mi szansę. Dopomogę w wklepaniu tej stronki i odpuszczę na 5 postów przed końcxem. Obiecuję!!!!! Nawet uaktualnie ranking i napiszę za ciebie streszczenie!!!! Daj nam szansę.Funiaaaa, FUUUNIIIIAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Funia - wybacz!! Sonica - ale gdyby mi się niechcący nie ziewnęło - to ty byś załąpała punkcik Eeee - faceci!! Biedna Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 To czego nie napisałaś do mnie że to strona Funi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Funia - nie odchodź - daj mi szansę. Dopomogę w wklepaniu tej stronki i odpuszczę na 5 postów przed końcxem. Obiecuję!!!!! Nawet uaktualnie ranking i napiszę za ciebie streszczenie!!!! Daj nam szansę. Funiaaaa, FUUUNIIIIAAAAAAAAAAAAAAAA Nam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts