Funia 14.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jolana to jest mało skomplikowany wątek A nazywani bylismy juz różnie Ale mamy to gdzieś Jak się komuś nie podoba to niech..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 14.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jolana to jest mało skomplikowany wątek A nazywani bylismy juz różnie EE tam, kto by się przejmował oszczercami. Tu przynajmniej drzwi sie nie zatrzaskują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jolana to jest mało skomplikowany wątek A nazywani bylismy juz różnie Ale mamy to gdzieś Jak się komuś nie podoba to niech..................... FUNIA - tylko komuś nie przyp... , taki masz bojowy nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 14.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Podoba mi się tu, mogę dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jolana jasne że możesz Funia jasne że się nie przejmujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Podoba mi się tu, mogę dołączyć? Wal śmiało. Takie stowarzyszenie nieszkodliwych wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 FUNIA - tylko komuś nie przyp... , taki masz bojowy nastrój No co Ty - ja??? Jestem potulna jak baranek No chyba, ze ktoś Ci podpadł i trzeba mu spuścić lanie, to wal do Funi jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 FUNIA - tylko komuś nie przyp... , taki masz bojowy nastrój No co Ty - ja??? Jestem potulna jak baranek No chyba, ze ktoś Ci podpadł i trzeba mu spuścić lanie, to wal do Funi jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Jolana to jest mało skomplikowany wątek A nazywani bylismy juz różnie Ale mamy to gdzieś Jak się komuś nie podoba to niech..................... Funia, to Ty to napisałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Podoba mi się tu, mogę dołączyć? No tak, tylko na wstępie musisz wiedzieć, ze najgorszym strzelcem grupy i najbardziej rozpuszczony stworzeniem jestem JA A teraz jak już wszytsko jasne, to mała prośba: nie ustrzel za szybko co? PLIZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Cześć Aga,jak tam mury, pną się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Funia, to Ty to napisałaś??? Oj bo Soniczko - tak mnie znerwili, jak piszą o nas, ze jesteśmy pokręceni i w ogóle. A przecież nikomu nie robimy krzywdy, tylko po prostu lubimy siebie nawzajem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Sonika mury, marzę żeby zrobic w końcu stan zero szczegóły z parc w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Funia, to Ty to napisałaś??? Oj bo Soniczko - tak mnie znerwili, jak piszą o nas, ze jesteśmy pokręceni i w ogóle. A przecież nikomu nie robimy krzywdy, tylko po prostu lubimy siebie nawzajem, nie? Funia ja myslę że im najbardziej chodzi o ten licznik, ale jak dla mnie to mogą mi go wykasować Nie jestem tutaj dla licznika tylko dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Funia, to Ty to napisałaś??? Oj bo Soniczko - tak mnie znerwili, jak piszą o nas, ze jesteśmy pokręceni i w ogóle. A przecież nikomu nie robimy krzywdy, tylko po prostu lubimy siebie nawzajem, nie? no pewnie, że lubimy - nawet Fizyka, prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dobry wieczór wszystkim. Szczególne gratulacje dla Funi, za ten wymęczony punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Funia ja myslę że im najbardziej chodzi o ten licznik, ale jak dla mnie to mogą mi go wykasować Nie jestem tutaj dla licznika tylko dla Was Coż - nic dodać, nic ująć. Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Funia, to Ty to napisałaś??? Oj bo Soniczko - tak mnie znerwili, jak piszą o nas, ze jesteśmy pokręceni i w ogóle. A przecież nikomu nie robimy krzywdy, tylko po prostu lubimy siebie nawzajem, nie? Funia ja myslę że im najbardziej chodzi o ten licznik, ale jak dla mnie to mogą mi go wykasować Nie jestem tutaj dla licznika tylko dla Was Podoba mi się . Tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dobry wieczór wszystkim. Szczególne gratulacje dla Funi, za ten wymęczony punkcik Cześć Prezes, "wymęczony" punkcik Funi??? Funia pracowała dzielnie na ten punkcik i teraz go sobie ma - zasłużenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dobry wieczór wszystkim. Szczególne gratulacje dla Funi, za ten wymęczony punkcik Uprzejmie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts