mirek_gdynia 14.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Potwierdzam. Funia walczyła dzielnie - i niestety przerżnąłem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Potwierdzam. Funia walczyła dzielnie - i niestety przerżnąłem z nią eee, przyznaj się, jesteś gentelman i dałeś mi wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Potwierdzam. Funia walczyła dzielnie - i niestety przerżnąłem z nią eee, przyznaj się, jesteś gentelman i dałeś mi wygrać Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Potwierdzam. Funia walczyła dzielnie - i niestety przerżnąłem z nią eee, przyznaj się, jesteś gentelman i dałeś mi wygrać Tu nie było nic do dawania - punkt zdobyty i Twoja wygrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Potwierdzam. Funia walczyła dzielnie - i niestety przerżnąłem z nią eee, przyznaj się, jesteś gentelman i dałeś mi wygrać Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" WHISPER - jak juz się czepiamy semantyki to nie można "z nią przelecieć, tylko przerżnąć", a jak już przelecieć to nie "z nią" tylko "ją". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" Matko Święta Szanowny prezes i takie bezeceństwa? Aż muszę uszy (oczy) zasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A tak poza tym - game over. Dobranoc Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Potwierdzam. Funia walczyła dzielnie - i niestety przerżnąłem z nią eee, przyznaj się, jesteś gentelman i dałeś mi wygrać Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" WHISPER - jak juz się czepiamy semantyki to nie można "z nią przelecieć, tylko przerżnąć", a jak już przelecieć to nie "z nią" tylko "ją". Markus... ja nie wnikam kto z kim i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" Matko Święta Szanowny prezes i takie bezeceństwa? Aż muszę uszy (oczy) zasłonić No wiem... Ale nie mogłem się powstrzymać, to było takie oczywiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" Matko Święta Szanowny prezes i takie bezeceństwa? Aż muszę uszy (oczy) zasłonić Pora całkiem odpowiednia na bezeceństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Gentleman??? Gentleman nie mówi "przerżnąć" tylko "przelecieć" Matko Święta Szanowny prezes i takie bezeceństwa? Aż muszę uszy (oczy) zasłonić No wiem... Ale nie mogłem się powstrzymać, to było takie oczywiste... Widzisz - aż się Marcus zawstydził i ewakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 O jest Olcia!!!!! fajnie - a tu wesoło. Whisper świntuszy, a Markus nawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 O jest Olcia!!!!! fajnie - a tu wesoło. Whisper świntuszy, a Markus nawiał Widzę widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 O jest Olcia!!!!! fajnie - a tu wesoło. Whisper świntuszy, a Markus nawiał Czy nawiał....może się czai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Będę strzelać...uwaga na głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 No nie wykluczone, w końcu nie można mu się dziwić. Poprzednio przegrał z nie-byle-kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 No nie wykluczone, w końcu nie można mu się dziwić. Poprzednio przegrał z nie-byle-kim No i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Będę strzelać...uwaga na głowy. a z ostrej czy ślepakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 ostrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.06.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Olciu no dawaj, bo sobie pomyślę, ze znowu dajesz mi fory - albo co gorsza nie strzelasz - bo Ci się nie chce streszczenia pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts