Majka 16.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jednak przeczytałaam, od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cześć dziewczyny i chłopaki!!! Ja teraz tylko na chwilkę wpadłem! A przy okazji poniżej fajny humorek ZAKŁAD Pewnego dnia pewna starsza dama przyszla do Deutsche Bank z torbą pełną pieniędzy. Podeszła do stanowiska i poprosiła o prywatną rozmowę z prezesem banku, gdyż chciała otworzyć konto, a "proszę zrozumieć, chodzi o wielką sumę pieniedzy".. Po długotrwałych dyskusjach pozwolono starszej pani spotkac sie z prezesem, bo w końcu nasz klient - nasz pan. Prezes spytał o kwotę jaką starsza pani zamierzała wpłacić. Ona zaś odpowiedziała, że chodzi o 50 milionów EUR. Po czym otworzyła torbę, żeby go przekonać, iż tak jest w rzeczywistści. Naturalnie zaciekawiony prezes pyta o pochodzenie tych pieniedzy. "Szanowna pani, jestem zaskoczony ilością pieniedzy, jaką ma pani przy sobie! Jak pani tego dokonała?" Klientka na to: "Całkiem prosto. Zakładam się". "Zakłada się pani? - pyta prezes - Ale o co?". Starsza pani odpowiada: Cóż, o wszystko co możliwe. Na przykład mogę się z panem założyć o 25.000 EUR, że pańskie jaja są kwadratowe!" Prezes zaśmiał sie głośno i powiedział: "Przecież to smieszne! W ten sposób nie mogłaby pani nigdy tak dużo zarobić." "Cóż, przecież powiedziałam, że w ten sposób zarobiłam moje pieniadze. Byłby pan gotowy założyć się ze mną" "Ależ oczywiście - odpowiedział prezes (w końcu szło o kupę pieniędzy). zakładam się, o 25.000 EUR, że moje jaja nie są kwadratowe." Starsza pani odpowiada: "Zakład stoi, ale ponieważ stawką są duże pieniądze, czy moge przyjść jutro o 10.00 razem z moim prawnikiem, żeby sprawdzić naocznie i przy swiadku?" "Jasne", prezes wykazał zrozumienie. Całą noc był prezes niesamowicie nerwowy i spedził wiele godzin na sprawdzeniu, czy jego jaja znajdują sie w swojej dotychczasowej formie. Z jednej i drugiej strony. W koncu przy pomocy głupiego testu osiągnał 100-procentową pewność. Wygra ten zaklad. Nastepnego ranka o 10.00 przyszła starsza dama ze swoim prawnikiem do banku. Przedstawiła sobie obu panów i powtórzyła, iż chodzi o zakład,którego stawką jest 25.000 EUR. Prezes zaakceptował zakład, iż jego jaja nie są kwadratowe. W celu przekonania się o tym fakcie, poprosiła go dama o opuszczenie spodni. Prezes opuścił spodnie. Starsza pani nachyliła sie, spojrzała uważnie i spytała ostrożnie, czy może dotknać jaj. Zauważcie, że chodzi 25.000 EUR. "No dobrze - odpowiedział prezes. - 25.000 EUR są tego warte i mogę zrozumieć, że chce się pani do końca przekonać." Starsza pani ponownie się nachyliła i wzięła "piłeczki" w swoje dłonie. Wtedy zauważa prezes, że prawnik zaczyna uderzać głową w ścianę. Prezes pyta więc kobietę: "Co sie stało z tym pani prawnikiem?" Na to ona: "Nic, założyłam się z nim tylko o 100.000 EUR, ze dzisiaj o godz. 10.00 bedę trzymała w dłoniach jaja prezesa Deutsche Bank". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Fizyk - To mi przypomina kawał o barmnie z Pulp Fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Miller zwiedza wraz z ekipą nowoczesną chlewnię. Dziennikarze robią zdjęcia. Miller oświadcza, że nie zyczy sobie żadnych podpisów pod zdjęciami typu "Miller wśród świń". Nastepnego dnia bierze gazetę do ręki, na pierwszej stronie zdjecie a pod nim podpis "Miller trzeci od lewej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Fizyk, Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Do Władimira Putina dzwoni prezes Coca-Cola Co. - Panie prezydencie, mam propozycję. Co sądzi pan o zmianie flagi Rosji z niebiesko-biało-czerwonej na czerwoną Jak za dobrych czasów w ZSRR. My za taką reklamę oferujemy, powiedzmy, 5 miliardów dolarów rocznie. Putin odpowiada: - Pozwoli pan, że przemyślę propozycję. Odkłada słuchawkę, wykręca numer swojego asystenta i mówi: - Wania, kiedy dokładnie kończy się nam umowa z Aquafresh? PS: Wiem, że flaga Federacji rosyjskiej ma kolory w takiej kolejnosci: bialy-niebieski-czerwony, a pasta Aquafresh czerwony-bialy-niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Miller zwiedza wraz z ekipą nowoczesną chlewnię. Dziennikarze robią zdjęcia. Miller oświadcza, że nie zyczy sobie żadnych podpisów pod zdjęciami typu "Miller wśród świń". Nastepnego dnia bierze gazetę do ręki, na pierwszej stronie zdjecie a pod nim podpis "Miller trzeci od lewej" Majka - cuuuuuuuuuuuuuudne Uśmiałam się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witajcie po dłuuugiej przerwie! W Szczecinie faktycznie pogoda poprawia (kiepski) nastrój Witaj Daria Gdzie ty się podziewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 nie miałam głowy do forum - niestety trochę mi się pokręciło w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale teraz wróciłam i muszę zacząć nabijać punkty bo kze wyprzedził mnie o jakieś 52 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 nie miałam głowy do forum - niestety trochę mi się pokręciło w życiu mam nadzieję że jest szansa wyjścia na prostą wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale teraz wróciłam i muszę zacząć nabijać punkty bo kze wyprzedził mnie o jakieś 52 ....... no to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jest szansa, więc nie jest najgorzej a w każdej złej sytuacji trzeba widzieć dobre strony - np. schudłam 8 kilo........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 16.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali Ja juz nie chcę gorzej ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali ale za to zbliza sie sezon urlopowy, wiec i szanse rosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali ale za to zbliza sie sezon urlopowy, wiec i szanse rosna... Więc nadzieję zawsze można mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.06.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Daria podobno nigdy nie jest tak źle, by nie mogło byc gorzej - ale to tylko podobno Co do punktów, to może byc kiepsko, bo tu są strzelcy doskonali Ja juz nie chcę gorzej ............. Więc będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts