Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

wiruski zeżarły mi komputer, a małżonek nie ma czasu, żeby coś z tym zrobić...............

:cry:

a jakiś znajomy nie może pomóc :roll: przecież to męczarnia :-? no jak ty wytrzymałaś :wink: :wink: :wink:

wcale nie wytrzymałam..... :cry:

jestem ledwo żywa ....

dużo budowania, ale nie ma z kim pogadać

muszę kogoś dorwać coby mi sprzęt naprawił !!!

:D

Albo tak :roll: :roll:

http://www.joga.edu.pl/foty/a15.jpg

:roll: :roll: :roll:

Andrzejko,

skąd Ty te zdjęcia bierzesz??? :o :o :o :o

Chcesz mnie wykończyć??

No co ty :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

chcem cie zachęcić do wspólnej gimnastyki :p :wink:

i myślisz, że ja temu podołam??? :o :o :o

myśle ze tak :p :p :p :p :p :p :p A czemu by nie :roll: :roll: :roll: Trochę treningu i wszystko możliwe :p

Ja w podstawówce stawałem na głowie na zaliczeniu WF!!! Fajnie było! Super zabawa... :lol:

Dzien Dobry!!!! :D :D

Cześć Moniś!

Czesc Kze!!!!

Powiedz na jakim etapie jest Twoja papierologia???

Odbieram odrolnienie (tzn. wyłaczenie z produkcji rolnej) w tym tygodniu i w przysżłym chcę się umówic z architektem na dokończenie planu zagospodarowania i składam wniosek o PnB.

PS

Musze się pochwalić: wczoraj sprzedałęm swoje mieszkanie. W Milanówku (pod W-wą) 37,2mkw za 93tyś (niestety 3 tys dla agencji, bo sam jakos nie mogłem znaleźć kupca.. :cry:). Ale dziwi mnie, że ktoś dał 2500 za 1mkw w bloku z lat 60-tych.... :o

:D

Gratulacje :D

Przyłaczam się do gratulacji!!!

Strona 500 cały czas czeka... :lol:

Coraz bliżej :D ale pewno nie padnie przed moim wyjściem z pracy :( no chyba, że jeszcze trochę kawałów powklejam :wink:

Nie krępuj się!!! Musimy szybko dobic do 500tki, bo nas wyprzedzą.. :wink:

Cześć Moniś!

Czesc Kze!!!!

Odbieram odrolnienie (tzn. wyłaczenie z produkcji rolnej) w tym tygodniu i w przysżłym chcę się umówic z architektem na dokończenie planu zagospodarowania i składam wniosek o PnB.

PS

Musze się pochwalić: wczoraj sprzedałęm swoje mieszkanie. W Milanówku (pod W-wą) 37,2mkw za 93tyś (niestety 3 tys dla agencji, bo sam jakos nie mogłem znaleźć kupca.. :cry:). Ale dziwi mnie, że ktoś dał 2500 za 1mkw w bloku z lat 60-tych.... :o

niczemu się nie dziw tylko się ciesz !!!

Cześć Moniś!

Czesc Kze!!!!

PS

No to gratulacje!!!! Jest co opijac!!!!!

My bylismy w takim samym szoku sprzedajac nasze mieszkanie........ na Tarchominie wyszlo ponad 4000 PLN :o :o :o

Ja w podstawówce stawałem na głowie na zaliczeniu WF!!! Fajnie było! Super zabawa... :lol:

A ja w zyciu przez kozła nie przeskoczyłam :oops: taki jakis lęk mam, a jak pani w liceum mnie zmusiła, to sobie rękę sręciłam tuz przed maturą :o

A ja lubiłem WF! Najbardziej jak Pan dał piłkę i nie przeszkadzął w graniu... Piekne czasy... Generalnie zajęcia WF na których nie grało się w nogę były zmarnowanymi zajęciami... :lol:

A oprócz tego to lubiłęm sprawdziany ... ale w LO, bo w podstawówce jakieś zawyzone normy były.. W LO to tylko pompeczki, przysiady, brzuszki i .. 5-teczka.. 8)