Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Nikt nie odpowiada więc opowiem co mi się przydażyło na mojej ogrodzonej działce. Chodzę sobie z rana po trawniczku, (Za duzo to go nie mam, ale zawsze coś) a tu patrze leży szara włochata kulka. Podchodzę bliżej i rozpoznaję że to zajączek, tylko wcale się nie rusza. Od razu pomyślałam że martwy, mój pies go zagryzł :cry: . Zastawiam się co zrobię ze zwłokami. Podeszłam blizej i dla pewności traciłam nogą, a ten nagle ożył i jak nie czmychnie. Natychmiast w pobliżu znalazła się moja suczka i w pogń za nim. Już go prawie miał a ten jakimś sposobem uciekł za siatkę. Sprawdzałam później a tam żadnej dziury, nic. Przez oczko siatki przelazł? Chyba niemożliwie. Nic dzisiaj nie piłam, serio.

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A ja ostatnio patrzę a po mojej działce biega wielki bezpański kundel. Skubany. Poczuł wode w basenie. Obszedł kilka posesji i przylazł od strony lasu. Podkopał sie pod ogrodzeniem i biegał sobie. Uciekł tą samą drogą co wlazł jak wylazłem z kijem. Ale smiał się zza siatki. Kaśka chciała go odpędzić żucając szyszkami. Nie ruszało go to. Dopiero jak usłyszał, że leci kamień szybko się odalił.

Dzielny ptaszek, mój kot jak na razie zadawala się myszami.

Mój też :-? czesto przynosi mysz do domu i kładzie ją gdzieś na progu :-? ale to i tak lepiej bo kiedyś przynosił żywe krety :o

Ja to był chciała żeby mój polował na krety(bez przynoszenia do domu :-? )

Ale to straszny leniuch

Dzielny ptaszek, mój kot jak na razie zadawala się myszami.

Mój też :-? czesto przynosi mysz do domu i kładzie ją gdzieś na progu :-? ale to i tak lepiej bo kiedyś przynosił żywe krety :o

Ja to był chciała żeby mój polował na krety(bez przynoszenia do domu :-? )

Ale to straszny leniuch

teraz też się rozleniwił i tylko od czasu do czasu idzie na myszy :) ale zdarzyło mu się też czasami upolować gołębia