Sonika 23.06.2005 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Co u Ciebie Badi - bardzo za Tobą tęskniliśmy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.06.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Co u Ciebie Badi - bardzo za Tobą tęskniliśmy!!!! sie buduje jeszcze.... Weszłam sobie na Twoją stronkę domową i oniemiałam....... Super te Łazienki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.06.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Co u Ciebie Badi - bardzo za Tobą tęskniliśmy!!!! Naprawdę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Badi - gratuluje ustrzelenia stronki. A poza tym dzień dobry wszytskim. Zapowiada sie kolejny słoneczny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 co u ciebie badi - bardzo za tobą tęskniliśmy!!!! naprawdę ??? naprawdę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2005 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Co u Ciebie Badi - bardzo za Tobą tęskniliśmy!!!! sie buduje jeszcze.... Weszłam sobie na Twoją stronkę domową i oniemiałam....... Super te Łazienki !!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.06.2005 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Na razie muszę sobie pójść, to zakończenie roku.... Ale obiecuję, że w każdej wolnej chwili będę odrabiać straty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2005 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Badi - gratuluje ustrzelenia stronki. A poza tym dzień dobry wszytskim. Zapowiada sie kolejny słoneczny dzień. Cześć Funiu, u nas też swieci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Na razie muszę sobie pójść, to zakończenie roku.... Ale obiecuję, że w każdej wolnej chwili będę odrabiać straty.... to pa, pa...ja też lecę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.06.2005 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Co u Ciebie Badi - bardzo za Tobą tęskniliśmy!!!! sie buduje jeszcze.... Weszłam sobie na Twoją stronkę domową i oniemiałam....... Super te Łazienki !!! dzięki You are welcome ! Miłego dnia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.06.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Na razie muszę sobie pójść, to zakończenie roku.... Ale obiecuję, że w każdej wolnej chwili będę odrabiać straty.... to pa, pa...ja też lecę do pracy pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 to pa, pa...ja też lecę do pracy Ja też sie już zbieram - a tam gdzie dziś idę nie ma netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 witajcie.. bede co jakis czas zagladal co tu slychac.. a tymczasem zabieram sie za robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dzień dobry słonecznie przez zapchany nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witam, witam A wiecie że dzisiaj Dzień Ojca No to z tej okazji wszystkim tatusiom...tym przyszłym też wszystkiego najlepszego http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/737d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witam, witam A wiecie że dzisiaj Dzień Ojca No to z tej okazji wszystkim tatusiom...tym przyszłym też wszystkiego najlepszego http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/737d.jpg Dziękuje Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 http://d21c.com/AnnesPlace/Spec2/FD4.gif Wszystkim Tatkom obecnym i tym przyszłym http://d21c.com/AnnesPlace/Spec2/FD4.gif http://d21c.com/AnnesPlace/Spec2/FD28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 witajcie. tatusiom wszystkiego najlepszego Jezier, ja tez tak chce, a najlepiej, żeby zniknęła wogóle liczba i ten dopisek nad czarownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 23.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowiła nic nie robić zarówno całe noce jak i dnie. Była po prostu przepracowana. Pomyślała sobie, że będzie się opierdalać. Siadła zatem zmęczona na gałęzi drzewa, jedno skrzydło założyła sobie za głowę i odpoczywa wymachując jedną nóżką. Nagle biegnie sobie ścieżyną zając: * Co robisz sowa? * Nic. Opierdalam się. * A to tak można? * A nie widać? * To ja też będę się opierdalać! Położył się zajączek pod drzewem. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i wymachuje nóżką. Przebiega drugi zając: * Co robisz zając? * Opierdalam się. * A to tak można? * A nie widać? * No widzę, widzę! To ja też będę się opierdalać! Położył się zajączek koło pierwszego zajączka. Leniuchuje. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i macha nóżką w powietrzu. Nagle zza drzewa wychodzi wilk. Zjadł jednego zająca, zjadł drugiego zająca, oblizał się. Spojrzał do góry i pyta sowę. * Hej sowa, Co robisz? * Opierdalam się! * A te dwa zające też się opierdalały? * Tak. A jakże. Wilk chwile pomyślał i do sowy: * No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się opierdalać! wszystkiego dobrego mamusiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts