monka 24.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać A już się wystraszyłam, że nawiałaś Nie bój się nie tak łatwo mnie stąd wykurzć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać no cóz.. można powiedzieć ze sama sobie jesteś "winna"... nie trzeba było siadac koło mnie na spotkaniu grupowym.. nie trzeba było mi pomagać zbierac pieniążki dla Nikoli... a tak wyszły na jaw wszystkie twoje dobre cechy, które jednoznacznie zaprzeczają jakobyś miała byc okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jesli mam byc jeszcze troche szczery to nie do konca was rozumiem z tymi dołami, ja tez powinienem miec dola.. nie mamy na dzien dzisiejszy kasy aby wykonczyc dom, spłacamy juz kredyt.. ale... ale mamy po dwie ręce, glowy pełne pomysłow i cel.. najważniejsze mamy cel.. co uda sie zarobić jakieś pieniądze to odrazu zamieniam na materiały budowlane i cos nowego przybywa na budowie, jak dobrze pojdzie to za 3-4 lata bedziemy mieli wykonczony dól tak aby mozna bylo sie wprowadzić.. ze późno?, ze dopiero za 3-4 lata, no to co? ale bedziemy mieli dom i bedzie nasz... jedyne co was lekko usprawiedliwia to tylko fakt ze jestescie kobitkami.. ale wyszedl elaborat I to co napisałeś świadczy niezbicie, że też masz dół - tyle, że nico mniej intensywny kolejne oficjalne oświadczenie: Nie mam obecnie doła, nie stac mnie na doła.. mam jeszcze tyle do zrobienia na budowie, ze na dól przyjdzie czas zimą jak nie będzie można pracowac na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia.. gratuluje...kolejny punkcik.. oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 O kurcze - nawet nie zauważyłam. Już lecę z kolejnym streszczeniem : Zaczęłam ja - cosik za dużo dziś tego szczęścia, Potem było o babsko - budowlanych dołach. Marne próby pocieszenia Soniki Monka założyła klub beks Baba ma doła gigant (czytaj fundamenty), a Maksiu dementował plotki o Monce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać no cóz.. można powiedzieć ze sama sobie jesteś "winna"... nie trzeba było siadac koło mnie na spotkaniu grupowym.. nie trzeba było mi pomagać zbierac pieniążki dla Nikoli... a tak wyszły na jaw wszystkie twoje dobre cechy, które jednoznacznie zaprzeczają jakobyś miała byc okropna Maksiu na spotkaniu byłam pierwsza , to ty siadłeś koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 552. Fizyk - 453. Whisper - 444. Sonika - 415. Kasztanka - 396. Maksiu - 367. Moniś - 278. Jezier, Teska - 249. Joanna i Janusz, Badi - 2312. Monka, Majka - 1914. Aga J.G. - 1515. Agniesia, SławekD-żonka - 1417. Olkalybowa - 1318. Andrzejka - 1219. Joola - 920. Jane, Wojty - 821. Funia - 422. Ania - 323. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Verunia - 228. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać no cóz.. można powiedzieć ze sama sobie jesteś "winna"... nie trzeba było siadac koło mnie na spotkaniu grupowym.. nie trzeba było mi pomagać zbierac pieniążki dla Nikoli... a tak wyszły na jaw wszystkie twoje dobre cechy, które jednoznacznie zaprzeczają jakobyś miała byc okropna Maksiu na spotkaniu byłam pierwsza , to ty siadłeś koło mnie oficjalne wersja jest taka, ze to ty zajęłaś mi miejsce obok siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia spóźnione gratulacje idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać no cóz.. można powiedzieć ze sama sobie jesteś "winna"... nie trzeba było siadac koło mnie na spotkaniu grupowym.. nie trzeba było mi pomagać zbierac pieniążki dla Nikoli... a tak wyszły na jaw wszystkie twoje dobre cechy, które jednoznacznie zaprzeczają jakobyś miała byc okropna Maksiu na spotkaniu byłam pierwsza , to ty siadłeś koło mnie oficjalne wersja jest taka, ze to ty zajęłaś mi miejsce obok siebie :D faktycznie, zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia spóźnione gratulacje idziesz jak burza To się rozbrykałam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia spóźnione gratulacje idziesz jak burza To się rozbrykałam, co? trzymaj tak dalej.. a ja trzymam za ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 oficjalne wersja jest taka, ze to ty zajęłaś mi miejsce obok siebie :D faktycznie, zapomniałam i to jest wlasciwe podejscie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia spóźnione gratulacje idziesz jak burza To się rozbrykałam, co? normalnie nikt inny nie ma dzisiaj szans Funia snajperem dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki Maksiu. A to jest mój licznik:http://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;19/st/20050908/dt/6/k/ef0e/preg.png Fajny, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia snajperem dnia Ale marnym - bo w totka nic nie ustrzeliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki Maksiu. A to jest mój licznik: http://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;19/st/20050908/dt/6/k/ef0e/preg.png Fajny, co? fajowy trzeba bedzie niedlugo pomyslec u nas o kolejnym liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na chwilkę wróciłam - polana odpowiednio Jak się betonowi należy, to co ja mam sobie żałować Funia - czy wiesz już, jakiej płci jest Lokator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki Maksiu. A to jest mój licznik: http://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;19/st/20050908/dt/6/k/ef0e/preg.png Fajny, co? No i ten licznik jest najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A niedaleko nas (mieszkamy na szczycie wzgórza, u podnóża jest rzeczka) mieszka bocian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts