Aga J.G 05.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A deszcz też macie bo My mamy i am tak byc do końca tygodnia BBBBRRRRR Na razie nie pada. I nie wygląda żeby sie zapowiadało - ale to się zaraz może zmienić Funia to macie trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Gdyby nie zieleń za oknem to bym pomyslała że to juz jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Moniś a czy tych wszystkich rurek, kabli itp. rzeczy ktoś pilnuje ? Domek rośnie w oczach Na razie tak...... potem bedziemy musieli kogos poszukac tylko do pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A deszcz też macie bo My mamy i am tak byc do końca tygodnia BBBBRRRRR Na razie nie pada. I nie wygląda żeby sie zapowiadało - ale to się zaraz może zmienić A u nas goraco i duszno......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A deszcz też macie bo My mamy i am tak byc do końca tygodnia BBBBRRRRR Na razie nie pada. I nie wygląda żeby sie zapowiadało - ale to się zaraz może zmienić A u nas goraco i duszno......... U nas też duchota Ale lato ma być chyba cieplutkie Powitania wieczorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 W Gorzowie się rozpadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Deszcz idzie? A ja właśnie trawnik podlałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat ja tam nie mam nic przeciwko deszczom ale niech pada w nocy a w dzień słoneczko niech ładnie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ale u nas też zwykle nie pada. Mikroklimat tworzą Azoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 ale u nas też zwykle nie pada. Mikroklimat tworzą Azoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat ja tam nie mam nic przeciwko deszczom ale niech pada w nocy a w dzień słoneczko niech ładnie świeci To byloby idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Niedawno przeszła fal burz, w pobliżu Puław lało jak z cebra a u nas ani kropli. NIe padało od miesiąca a ja płacę za tą wodę jak za zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No to pewnie do nas też deszcz dojdzie Witaj Andrzejko Witaj Nas zawsze deszcze omijają Taki mikroklimat ja tam nie mam nic przeciwko deszczom ale niech pada w nocy a w dzień słoneczko niech ładnie świeci To byloby idealnie no i raczej niemożliwe ale deszcz to pikuś, ostatnio boję się burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cześć Funiu To dzisiaj Ci okienka przywożą? Maluszku kochany - okienka przełożone na czwartek A co się stało Fabryka nie dowiozła i teraz jeszcze trzeba dograć montaż Funia - mam nadzieję, że w czwartek już okienka będą u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cześć Funiu To dzisiaj Ci okienka przywożą? Maluszku kochany - okienka przełożone na czwartek A co się stało Fabryka nie dowiozła i teraz jeszcze trzeba dograć montaż Funia - mam nadzieję, że w czwartek już okienka będą u Ciebie Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Wiecie coś ostatnio Jeziera nie widac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 powiedział że mógłby wytrzymać bez forum i może nam pokazuje że da radę ale szkoda bo fan club się stęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 powiedział że mógłby wytrzymać bez forum i może nam pokazuje że da radę ale szkoda bo fan club się stęsknił Coś mi się wydajeże mówil coś o zmianie pracy albo miejsca pracy ale nie jestem pewna czy mi się nie przywidzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts