Aga J.G 07.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia tak u nas też do przodu Trzymam kciuki za te okna Nam do szczęscia potrzebna tylko pogoda A deszcz jak zalejemy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia Twoj domek ladnie rosnie! AGA JG Twoj of course tez! bede musiala meza zagonic do roboty (do ocieplania!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 TESKA cos dla Ciebie http://www.slowo.com.pl/?dz=&dod=4&id=176 pamietaj o nawozeniu trawki po pierwszym skoszeniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 nikog nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 buuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Moniś, a jaki to kamień??? Czesc Sonika Kupilismy tzw. kamien techniczny Iris, jest to taki smieszny material, ktory jest uzupelnieniem kamienia naturalnego..... Wiem, wiem - wygląda jak granito/marmur. Kiedyś się nim interesowałam. Jest bardzo ładny!!! A gdzie go będziecie kłaść? W przedsionku, holu, kuchni, jadalni, pralni i dwoch lazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Hej wszystkim wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Moniś, a jaki to kamień??? Czesc Sonika Kupilismy tzw. kamien techniczny Iris, jest to taki smieszny material, ktory jest uzupelnieniem kamienia naturalnego..... Wiem, wiem - wygląda jak granito/marmur. Kiedyś się nim interesowałam. Jest bardzo ładny!!! A gdzie go będziecie kłaść? W przedsionku, holu, kuchni, jadalni, pralni i dwoch lazienkach woow to bedzie super wygladac!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Hej wszystkim wieczorkiem witeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Moniś, a jaki to kamień??? Czesc Sonika Kupilismy tzw. kamien techniczny Iris, jest to taki smieszny material, ktory jest uzupelnieniem kamienia naturalnego..... Wiem, wiem - wygląda jak granito/marmur. Kiedyś się nim interesowałam. Jest bardzo ładny!!! A gdzie go będziecie kłaść? W przedsionku, holu, kuchni, jadalni, pralni i dwoch lazienkach woow to bedzie super wygladac!!!!!!!! Mam taka nadzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kamień chyba fanjnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Moniś, a jaki to kamień??? Czesc Sonika Kupilismy tzw. kamien techniczny Iris, jest to taki smieszny material, ktory jest uzupelnieniem kamienia naturalnego..... Wiem, wiem - wygląda jak granito/marmur. Kiedyś się nim interesowałam. Jest bardzo ładny!!! A gdzie go będziecie kłaść? W przedsionku, holu, kuchni, jadalni, pralni i dwoch lazienkach woow to bedzie super wygladac!!!!!!!! Mam taka nadzieje.... na pewno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czesc Jolana ja tez jestem czesc Monis Kasztanka myslalm, ze juz sobie poszlas - przepraszam!!!!! I czesc oczywiscie!!!!!!! Jak Twoj dach??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kamień chyba fanjnie wygląda ba! swietnie! podoba mi sie tez tawertyn z dziurami! ale drogi jak pies...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Wiatjcie wieczorowa pora...własnie skonczyłam pol godzinki do tyłu trawniczek podlewac ahahah trawkę juz widac wprawdze nie wszedzie...ale juz wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kaszanka GRATULACJE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts