Joanna i Janusz 09.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witam po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 widzę,że przybyło stron.....będzie co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witaj Asia !! Jak tam samopoczucie po urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.07.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witam w sobotni poranek. U nas całą noc padało (a jak sie fajnie spało ). Dziś m by parno i burzowo. Dobrze - nie pada, bluszczyk mi podleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Kasztanko kochana trzymaj sie jakoś. A mieszkanie z Piotrusiem na budowie - rzeczywiście pomysł chyba nie najtrafniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witaj Funia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 andrzejka widze ze Ty na urlopie )))))))))) suuuper Niooooooooooooo bardzo super Mam tylko nadzieję , ze polowy urlopu nie przesiedze przed komuterem Choc milo tu jest zawsze ale urlop to urlop I tak pewnie nie wytrzymam dnia bez zagladania a macie jakies widoki na prad?? czy dopiero w tym 2008? Ma byc juz w poniedzialek i to 2005 WOOOW! suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ta budowa mnie wykonczy mnie tez wykonczy ... witam w klubie dzis nam zakosili stal ........ Kasztanko kochana trzymaj sie jakoś. A mieszkanie z Piotrusiem na budowie - rzeczywiście pomysł chyba nie najtrafniejszy. wiem wiem ....... ale cos musimy wykombinowac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.07.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Kasztanko - już niedługo- dom się zamknie i da się spac - jeśli Piotruś nie jest chorowity - to większoś czasu może spędza z Wami na budowie. My jesteś pokręceni i zamierzamy małego sprowadzi do naszego domu jak tylko szybko się da. No chyba, że poszukacie gdzieś u znajomych jakiejś przyczepy campingowej i na razie wyekspediujesz tam samego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Kasztanko - już niedługo- dom się zamknie i da się spac - jeśli Piotruś nie jest chorowity - to większoś czasu może spędza z Wami na budowie. My jesteś pokręceni i zamierzamy małego sprowadzi do naszego domu jak tylko szybko się da. No chyba, że poszukacie gdzieś u znajomych jakiejś przyczepy campingowej i na razie wyekspediujesz tam samego męża. no sama nie wiem ........ maz pracuje wiec ciezko by mu bylo mieszkac w tej przyczepie bez prysznica i toalety ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Kasztanko - już niedługo- dom się zamknie i da się spac - jeśli Piotruś nie jest chorowity - to większoś czasu może spędza z Wami na budowie. My jesteś pokręceni i zamierzamy małego sprowadzi do naszego domu jak tylko szybko się da. No chyba, że poszukacie gdzieś u znajomych jakiejś przyczepy campingowej i na razie wyekspediujesz tam samego męża. no sama nie wiem ........ maz pracuje wiec ciezko by mu bylo mieszkac w tej przyczepie bez prysznica i toalety ........ No fakt - o tym nie pomyślałam, bo u nas budowa od domu oddalona o 10 km, wiec bez problemu można przed pracą podjecha i sie wykompac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Kasztanko - już niedługo- dom się zamknie i da się spac - jeśli Piotruś nie jest chorowity - to większoś czasu może spędza z Wami na budowie. My jesteś pokręceni i zamierzamy małego sprowadzi do naszego domu jak tylko szybko się da. No chyba, że poszukacie gdzieś u znajomych jakiejś przyczepy campingowej i na razie wyekspediujesz tam samego męża. no sama nie wiem ........ maz pracuje wiec ciezko by mu bylo mieszkac w tej przyczepie bez prysznica i toalety ........ No fakt - o tym nie pomyślałam, bo u nas budowa od domu oddalona o 10 km, wiec bez problemu można przed pracą podjecha i sie wykompac. u nas tez blisko .... ale jak malz jedzie na 6 rano na drugi koniec wroclawia to musialby chyba o 3 wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witajcie; ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ja juz dzis na nogach od 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 podlewanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a jak mi trawka ladnie rosnie....no nie wszedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 duchota straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 a miał być żar....stad wstałam o 5.50......ech....no i zajaczek był taki malutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 nawet dał sobie fotke stzrelić...ale schował sie za krzaczkiem.....w trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts