rrmi 14.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ok, ok Ale dlaczego mnie tam nie ma, co trzeba zrobic, miec chody u Prezesa? zdecydowanie o lapowke chodzi prezes lubi chyba ...arbuziaczki nie czekaj dlugo a Ty dziewczynka czy chlopczyk , bo moze zle doradzam damian , chyba nietrfiony SKOMPLIKOWANE TO U WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ok, ok Ale dlaczego mnie tam nie ma, co trzeba zrobic, miec chody u Prezesa? zdecydowanie o lapowke chodzi prezes lubi chyba ...arbuziaczki nie czekaj dlugo a Ty dziewczynka czy chlopczyk , bo moze zle doradzam damian , chyba nietrfiony SKOMPLIKOWANE TO U WAS rrmi, ja to tylko dziewczynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ok, ok Ale dlaczego mnie tam nie ma, co trzeba zrobic, miec chody u Prezesa? zdecydowanie o lapowke chodzi prezes lubi chyba ...arbuziaczki nie czekaj dlugo a Ty dziewczynka czy chlopczyk , bo moze zle doradzam damian , chyba nietrfiony SKOMPLIKOWANE TO U WAS rrmi, ja to tylko dziewczynki... znaczy sie , ze Luske???? to i dobrze milego wieczoru , tak tylko zbladzilam , nie przeszkazam Panstwu TROJKI SIE SLUCHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dzień dobry - wreszcie - piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Post jest słowem angielskim więc sądzę że odmiana może być taka jak komu się podoba. Ale masz czujne oko nie zdążyłam skasować go przed Twoim wzrokiem. Prezes wie wszystko, czyta wszystko i zna odpowiedzi na wszystkie pytania. No i jest najskromniejszym człowiekiem pod słońcem. Tak mnie to http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif z rańca Może za wcześnie wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dzien dobry kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dzien dobry kasiu Witam witam juz myślałam, że sama dzisiaj będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja tak na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam szanowne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam szanowne towarzystwo Czesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja tak na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam szanowne towarzystwo Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 To dosc tych powitan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 U was tez taki upał? Kasiu, wywalczyłem pozwolenie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 U was tez taki upał? U nas dzisiaj chłodniej, a ja wynegliżowana i mi troszkę zimno a do tego wczoraj Dorocie basenik rozłozyłam - nie nacieszy się nim Kasiu, wywalczyłem pozwolenie na budowe Brawo! Dzielny facet jesteś, tylko mam nadzieję, że obyło się bez ofiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Damian - czytałeś co Prezes napisał ??? Skan pozwolenia ma być przedstawiony do wglądu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam serdecznie Markus - mam pytanko odnośnie Twojej kuchni: czym obłożyłeś pas ściany nad blatem? To jakiś metal? Świetnie to wygląda A reszta ściany jest pomalowana czy obłożona glazurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Damian - gratulacje Przydałoby się jakieś oblewanko z tej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.07.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Cześć Maluszku Damian - gratulacje Przydałoby się jakieś oblewanko z tej okazji. Jestem cała ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam serdecznie Markus - mam pytanko odnośnie Twojej kuchni: czym obłożyłeś pas ściany nad blatem? To jakiś metal? Świetnie to wygląda A reszta ściany jest pomalowana czy obłożona glazurą? Zero glazury w kuchni. Pomiędzy szafkami stojącymi a wiszącymi jest przyklejona do ściany płyta. Do połowy wysokości jest to płyta z cienką aluminiową powłoką, a górna połowa to płyta w kolorze zbliżonym do szafek (brzoza, czy cos w tym stylu). Oba kolory są rozdzielone aluminiową listwą systemową, w którą (na zasadzie wcisku) można mocować haczyki lub zawieszać półki. Tak samo jest nad kuchnią elektryczną (ściana z okapem), z tym że tam płyta w kolorze "brzozowym" biegnie do wysokości 2,40 i całość jest zakończona podwieszanym cokołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts