Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Veruniu, czy ty przy wjezdzie do garazu nie masz przypadkiem akcji kulistej? :wink:

A co to jest akcja kulista ? :wink:

Witam, to są dwie robinie akacjowe.

tniesz je na wiosne?? czy w czasie sezonu tez???

Sa bardzo ładne

Na wiosne, ale je chyba teraz podetnę bo się zbyt rozrosły i nie są idealnie kuliste

Po prostu, podciąg jest między kuchnia, a duzym pokojem, a pod nim znajduje sie okno :wink: :roll:

Potrzebne do wydawania posiłków ? :wink:

Okno to jest czy otwór w ścianie ?

Jeżeli okno, to zawsze można je zamknąć. Natomiast jeżeli to tylko otwór w ścianie to nie ma mowy o separacji kuchni i salonu :cry:

Łączenie salonu i kuchni ma wielu zwolenników....

Ja też tak mam u siebie w mieszkaniu........ale w momencie projektowania domu od razu było wiadomo, że ma istnieć możliwość odseparowania kuchni .

W związku z tym mam drzwi przesuwne - chowane w ścianie, którymi mogę w dowolnym momencie zasłonić kuchnię

Polecam takie rozwiązanie :D

Istnieje jeszcze jeden sposób - przejście z kuchni do jadalni i dopiero z jadalni połączenie z salonem. Z salonu nie widać kuchni jeżeli całość zakręca .

Nie wiem czy to zrozumiale opisałam ?

Veruniu

ta nazwa w sklepie to dokładnie akacja kulista???

Gratulki Teska, Kupoałam jako robinia akacjowa. Jest bardzo wytrzymała, przetrwała nawet okorowanie przez mojego psa,

powiedz, jako cos podobnego do akacji...to jakie ma kwiaty??? :oops:

Veruniu

ta nazwa w sklepie to dokładnie akacja kulista???

Gratulki Teska, Kupoałam jako robinia akacjowa. Jest bardzo wytrzymała, przetrwała nawet okorowanie przez mojego psa,

powiedz, jako cos podobnego do akacji...to jakie ma kwiaty??? :oops:

To chyba rodzaj akacji, ma takie same liście, ale kwiatów się nie doczekałam, pewnie dlatego, że tnę. Ale widziałam kwiaty na młodych egzemplarzach- były białe lub różowe