badi 20.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Zaraz muszę odpalać wroty i grzać na budowę.............. damiangajda jak nie zdążę teraz zapoznać się z problemem to obiecuję, że zajrzę potem .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Po prostu, podciąg jest między kuchnia, a duzym pokojem, a pod nim znajduje sie okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Veruniu, czy ty przy wjezdzie do garazu nie masz przypadkiem akcji kulistej? A co to jest akcja kulista ? Witam, to są dwie robinie akacjowe. tniesz je na wiosne?? czy w czasie sezonu tez??? Sa bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 album bedzie, Ania ma wysłac na serwer wiecej zdjęć. Ja też chcę akacje.....akcje treż mogą być, byle wartościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ale zaraz wracaj! To było do Majki, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 znowu net mi zwalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Veruniu, czy ty przy wjezdzie do garazu nie masz przypadkiem akcji kulistej? A co to jest akcja kulista ? Witam, to są dwie robinie akacjowe. tniesz je na wiosne?? czy w czasie sezonu tez??? Sa bardzo ładne Na wiosne, ale je chyba teraz podetnę bo się zbyt rozrosły i nie są idealnie kuliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 czajówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Veruniu ta nazwa w sklepie to dokładnie akacja kulista??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 20.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 20.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bu dzisiaj wszystkie punktu miały być moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Veruniu ta nazwa w sklepie to dokładnie akacja kulista??? Gratulki Teska, Kupoałam jako robinia akacjowa. Jest bardzo wytrzymała, przetrwała nawet okorowanie przez mojego psa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.07.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Po prostu, podciąg jest między kuchnia, a duzym pokojem, a pod nim znajduje sie okno Potrzebne do wydawania posiłków ? Okno to jest czy otwór w ścianie ? Jeżeli okno, to zawsze można je zamknąć. Natomiast jeżeli to tylko otwór w ścianie to nie ma mowy o separacji kuchni i salonu Łączenie salonu i kuchni ma wielu zwolenników.... Ja też tak mam u siebie w mieszkaniu........ale w momencie projektowania domu od razu było wiadomo, że ma istnieć możliwość odseparowania kuchni . W związku z tym mam drzwi przesuwne - chowane w ścianie, którymi mogę w dowolnym momencie zasłonić kuchnię Polecam takie rozwiązanie Istnieje jeszcze jeden sposób - przejście z kuchni do jadalni i dopiero z jadalni połączenie z salonem. Z salonu nie widać kuchni jeżeli całość zakręca . Nie wiem czy to zrozumiale opisałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Veruniu ta nazwa w sklepie to dokładnie akacja kulista??? Gratulki Teska, Kupoałam jako robinia akacjowa. Jest bardzo wytrzymała, przetrwała nawet okorowanie przez mojego psa, powiedz, jako cos podobnego do akacji...to jakie ma kwiaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bu dzisiaj wszystkie punktu miały być moje ups.... nie wiedziałam..ale ten punkcik był zupełnie niezamierzony...sam wpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Veruniu ta nazwa w sklepie to dokładnie akacja kulista??? Gratulki Teska, Kupoałam jako robinia akacjowa. Jest bardzo wytrzymała, przetrwała nawet okorowanie przez mojego psa, powiedz, jako cos podobnego do akacji...to jakie ma kwiaty??? To chyba rodzaj akacji, ma takie same liście, ale kwiatów się nie doczekałam, pewnie dlatego, że tnę. Ale widziałam kwiaty na młodych egzemplarzach- były białe lub różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bu dzisiaj wszystkie punktu miały być moje ups.... nie wiedziałam..ale ten punkcik był zupełnie niezamierzony...sam wpadł... dobra pisz streszczonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.07.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Lecę i gratuluję Tesce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts