Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dlatego chcemy spotkać się jeszcze zarchitektem. Mamy np. taki pomysł, aby trochę przedłużyć garaż, dałoby to też większy pokój nad garażem, gdzie możnaby(?) wstwić małą łazienkę (w miejsce planowanej garderoby), jest tam blisko do pionu kanalizacyjnego i nasz pokój byłby docelowo bardziej odsunięty od pokojów dzieci

Przejrzeliśmy już masę projektów, że zaczynam głupieć od tego

Dlatego odpocznijcie trochę i wtedy wróćcie ponownie do wybranych projektów. Jeśli nadal nie będziecie mieć zatrzeżeń (ew. niewielkie) i nadal będziecie czuli, że to właśnie wasz wymarzony domek , to będzie to. Ja nie mogłam się zdecydować między dwoma projektami więc zrobiłam indywidualny :wink:

Streszczenie:

Poprzednią stronę ustrzelił (wybumbumbował) Prezes, który następnie spławiał jakąś panienkę aż go palec bolał (acha 8) tu mi tramwaj jedzie...ciekawe co na to Luśka :wink: ), który następnie ubolewał, że Olkalybowa go przegoniła w pracach budowlanych, potem ja czyli joola ubolewałam, że nie widzę zdjęć z placu boju Olkiybowej, dalej rozmowy zeszły na psy czyli nocne rozmowy Rekordowiczów o budowaniu tzn. drzwiach, oknach, tynkach i o projektach Joasi bez Janusza :wink:

Uff, więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie żałuję i idę spać-dobranoc.