mirek_gdynia 25.07.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin Przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Bardzo polskim- będę w Mikoszewie,czyli 50 km od domu Oooo... Tam nie byłem... Ładnie tam jest? Domki, czy pensjonat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Bardzo polskim- będę w Mikoszewie,czyli 50 km od domu ale urlop to urlop.. nie ma co dyskutowac Pewnie. Świetnie tam wypoczywam, a co najważnieksze moje dzieciaki lubią tam jeździć, wiem mam marudzenie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Bardzo polskim- będę w Mikoszewie,czyli 50 km od domu Oooo... Tam nie byłem... Ładnie tam jest? Domki, czy pensjonat? ja tam tez nie byłem, ale wierze na słowo ze ładnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Bardzo polskim- będę w Mikoszewie,czyli 50 km od domu Oooo... Tam nie byłem... Ładnie tam jest? Domki, czy pensjonat? Ładnie. Są domki, są pensjonaty, a najważniejsze mało ludzi ,dużo bursztynów, które lubimy zbierać oraz las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin Przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Możecie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 pif-paf ®© - dawno nie strzelałem.. jesli kogoś rykoszetem trafie to z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 ale teraz jeszcze trzeba popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 No i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Gratulki Maksiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin To i ja się dołączam z życzeniami Dzięki, dzięki... Chyba po butelke pójde... dla mnie wodę niegazowaną jedna gazowana http://www.krygus.com.pl/newsklep/images/KINGA_gazowana%200,5L.jpg a druga niegazowana http://www.krygus.com.pl/newsklep/images/galicjanka.gif[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 streszczenie: strona rozpoczęłą się od (Joanna i Janusz), potem było bla bla bla.. a na końcu padło: "Możecie przyjechać " (Joanna i Janusz) ps. KZE ma imieniny.. over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Maksiu! Kze Ci nie wybaczy...w jego imieniny... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A teraz uciekam, bo goście przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Kze: dzieki.. biorę to pierwsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Maksiu! Kze Ci nie wybaczy...w jego imieniny... Gratulacje! Joola: wybaczy.. to człowiek o złotym sercu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 pif-paf ®© - dawno nie strzelałem.. jesli kogoś rykoszetem trafie to z góry przepraszam Gratulki. Tym sposobem wymęczylismy kolejną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A dla smakoszy moja ulubona whisky... http://www.whisky.pl/old_parr-bottle1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Kze:dla Ciebie na pocieszenie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/095/9536.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts