Janussz 25.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Pusto faktycznie.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dzień dobry. Jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dzień dobry, ja jestem W Poznaniu w nocy była burza i gibało strasznie, ale ja tradycyjnie cieszę zię z deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie u mnie tez trzaskało równo.. ale nic to.. spałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dzień doberek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Mnie chyba udało się sprowokować deszcz ?!?! Dotąt podlewałem swój trawnik wieczorem, aż pogoniła mnie ulewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.07.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Mnie chyba udało się sprowokować deszcz ?!?! Dotąt podlewałem swój trawnik wieczorem, aż pogoniła mnie ulewa Zaklinacz deszczu z ciebie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Mnie chyba udało się sprowokować deszcz ?!?! Dotąt podlewałem swój trawnik wieczorem, aż pogoniła mnie ulewa Zaklinacz deszczu z ciebie ?! Bo się niebo nie mogło zdecydować. To sie gromadziły chmury deszczowe, to znikały. W końcu doszedłem do wniosku że trzeba zabrać się za nawadnianie. Po kilkunastu minutach natura doszła do tego samego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Mnie chyba udało się sprowokować deszcz ?!?! Dotąt podlewałem swój trawnik wieczorem, aż pogoniła mnie ulewa Zaklinacz deszczu z ciebie ?! Bo się niebo nie mogło zdecydować. To sie gromadziły chmury deszczowe, to znikały. W końcu doszedłem do wniosku że trzeba zabrać się za nawadnianie. Po kilkunastu minutach natura doszła do tego samego wniosku Na wywołanie deszczu ZAWSZE najlepsze jest umycie samochodu i postawienie takiego błyszczącego, wypucowanego przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Moniś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Krzysiu a impreza kiedy? A mała imprezka była... Troszkę koniaczku i ... wody (dla Maksia)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 W każdym wypadku witam wszystkich! PS Co się stało, że od wczoraj wieczora żadna stronka nie padła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Moniś! O qrczak -zapomniała bym dołączę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny? Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny? Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz OK. Czyli przy drodze nr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Moniś! O qrczak -zapomniała bym dołączę się Dzięki, dzięki. Przecież nie każdy sledzi kalendarz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny? Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz OK. Czyli przy drodze nr 11 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny? Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz OK. Czyli przy drodze nr 11 Tak Pytam z ciekawości bo zwykle tą trasą jeździłem do teściowej Ale odkąd dorobiliście się autostrady, daję zarobić Kulczykowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny? Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz OK. Czyli przy drodze nr 11 Tak Pytam z ciekawości bo zwykle tą trasą jeździłem do teściowej Ale odkąd dorobiliście się autostrady, daję zarobić Kulczykowi No patrz, a tak zjechał byś z wiaduktu 400m i jesteś u mnie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts