Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Mnie chyba udało się sprowokować deszcz ?!?! :D Dotąt podlewałem swój trawnik wieczorem, aż pogoniła mnie ulewa 8)

Zaklinacz deszczu z ciebie ?!

:D :D :D

Bo się niebo nie mogło zdecydować. To sie gromadziły chmury deszczowe, to znikały. W końcu doszedłem do wniosku że trzeba zabrać się za nawadnianie. Po kilkunastu minutach natura doszła do tego samego wniosku :D

Mnie chyba udało się sprowokować deszcz ?!?! :D Dotąt podlewałem swój trawnik wieczorem, aż pogoniła mnie ulewa 8)

Zaklinacz deszczu z ciebie ?!

:D :D :D

Bo się niebo nie mogło zdecydować. To sie gromadziły chmury deszczowe, to znikały. W końcu doszedłem do wniosku że trzeba zabrać się za nawadnianie. Po kilkunastu minutach natura doszła do tego samego wniosku :D

Na wywołanie deszczu ZAWSZE najlepsze jest umycie samochodu i postawienie takiego błyszczącego, wypucowanego przed domem :lol:

KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny?

Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz :D

OK. Czyli przy drodze nr 11

Tak :lol:

Pytam z ciekawości bo zwykle tą trasą jeździłem do teściowej 8) Ale odkąd dorobiliście się autostrady, daję zarobić Kulczykowi :D

KASIA - z której strony Poznania budujesz swoja chałupkę ? Kierunek na Wrocek, Wa-wę, lub inny?

Kierunek Oborniki / Piła / Koszalin - jak wolisz :D

OK. Czyli przy drodze nr 11

Tak :lol:

Pytam z ciekawości bo zwykle tą trasą jeździłem do teściowej 8) Ale odkąd dorobiliście się autostrady, daję zarobić Kulczykowi :D

No patrz, a tak zjechał byś z wiaduktu 400m i jesteś u mnie na budowie 8)