Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Co słychać Monis?

Troszke mniej pracy i mniej wolnego czasu :o nie wiem jak to sie stalo :wink: . Budowa zyje wlasnym zyciem, wlasnie konczymy plot i obedziemy w koncu mogli wstawic kontener i wysprzatac cala dzialke :D

A poza tym marza mi sie wakacje.........ale sama przeciez nie pojade :(

A jak Twoje PnB?????

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Moniś!

38 tydzień bedzie pod koniec sierpnia... Żona twierdzi, ze brzuch nie obsunął się e dół, tak więc chyba jeszcze nie...

Nie wiemy jaka płać, bo na ostatnim usg nie było widać. A poza tym ja jestem cierpliwy i nie chcę wiedzieć... Słyszałem, że zdarzają się pomyłki. Tak więc czekam do porodu...

A rodzicie razem??? :D

Raczej tak. Ustaliliśmy, że na Madalińskiego. Obejrzelismy pomieszczenie do porodu (dwa pokoje + łazienka). Ja nastawiam się na wspieranie duchowe żony i robienie zdjęć ewentualnie kręcenie filmu...

Zresztą jak dowiedziałem się, że żona w ciązy to od razu kupiłem cyfruweczkę.. :wink:

Co słychać Monis?

Troszke mniej pracy i mniej wolnego czasu :o nie wiem jak to sie stalo :wink: . Budowa zyje wlasnym zyciem, wlasnie konczymy plot i obedziemy w koncu mogli wstawic kontener i wysprzatac cala dzialke :D

A poza tym marza mi sie wakacje.........ale sama przeciez nie pojade :(

A jak Twoje PnB?????

Walczę... :(

Wysłałem żonę do gminy by poawanturowała się troszkę... Ja nie mam aż tak dużo czasu... :roll:

Ostatnio pani zadzwoniła i powiedziała, że .. jak byłem w gminie to ... zabrłem dokumenty np. uprawnienia architekta, warunki wodno-kanalizacyjne itp... Żona powiedziała, że absolutnie nic takiego nie brałem! :evil: A za chwilę oddzwoniła pani z Urzędu i powiedziała, że ... ZNALAZŁO SIĘ!!! :evil: :evil: :evil:

A jak ja byłem to chciała ode mnie bym jej dał.. kawąłek aktu notarialnego! Dopiero na moją sugestię, że akt jest zszyty to odpuściła sobie... :x :o :evil:

Wysłałem żonę do gminy by poawanturowała się troszkę... Ja nie mam aż tak dużo czasu... :roll:

Kobiecie w ciazy sie nie odmawia!!!! Spryciarz jestes!!!!!!!!! :wink:

Coś w tym jest... Generalnie żona jest też wygadana, więc niech pogada sobie. Nie była ani razu w gminie... To moze raz póść i wytłumaczyć tej Cip.. by dała sobie spokój. Ewentualnie ma udać się do kierownika. A żadnych czekoladek, prezencików, czy kwiatów nie będę kupował kobicie z gminy! :evil:

Cześć Moniś!

38 tydzień bedzie pod koniec sierpnia... Żona twierdzi, ze brzuch nie obsunął się e dół, tak więc chyba jeszcze nie...

Nie wiemy jaka płać, bo na ostatnim usg nie było widać. A poza tym ja jestem cierpliwy i nie chcę wiedzieć... Słyszałem, że zdarzają się pomyłki. Tak więc czekam do porodu...

A rodzicie razem??? :D

Raczej tak. Ustaliliśmy, że na Madalińskiego. Obejrzelismy pomieszczenie do porodu (dwa pokoje + łazienka). Ja nastawiam się na wspieranie duchowe żony i robienie zdjęć ewentualnie kręcenie filmu...

Zresztą jak dowiedziałem się, że żona w ciązy to od razu kupiłem cyfruweczkę.. :wink:

super.

poród przy osobie zyczliwej szybciej idzie. nastaw się na masowanie pleców :wink:

nie jest źle, w 3 tygodnie po rozwiązaniu zmieścisz się w jeansy sprzed :wink:

tez tak myślę, zwłąszcza, ze USG pokazuje, ze Haneczka to kawał baby :wink:

Hanki to fajne dziewczywny, a że do tego ma być marynarzem........ 8) :D

A nie marynarką? :o

nie jest źle, w 3 tygodnie po rozwiązaniu zmieścisz się w jeansy sprzed :wink:

tez tak myślę, zwłąszcza, ze USG pokazuje, ze Haneczka to kawał baby :wink:

Hanki to fajne dziewczywny, a że do tego ma być marynarzem........ 8) :D

A nie marynarką? :o

od razu marynarką :evil: marynarz sie nie odmienia :D