fizyk 30.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Zaraz czy już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witajcie Cześć fizyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie szukam jakiegos hotelu w Sopocie...... ciezka sprawa Pole namiotowe? Łatwiej zawiera się znajomosci... Pole namiotowe dobre jest latem... teraz w nocy potrafi byc 6 stopni, wiec dziekuje bardzo To wszysko zależy od tego jakie ma się śpiwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze - długo czekałem na Twoje cześć Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie:- Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze- Maksiu jedzie do Szczecina- Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem- Kze też nie podoba się podpis Olimp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze - długo czekałem na Twoje cześć Gratulki Pewnie wiesz dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze - długo czekałem na Twoje cześć Gratulki Dzieki. Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D OK Koszalina. Niezauważyłem... Ale to chyba blisko siebie (Koszalin i Szczecin)... No i nie każdy ma podpis "nie z urzędu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Własnie do mnie zadzownili z gminy, że juz mogę odbierać PnB w okienku nr 17... A jak jutro przyjdę z żoną i dowodami to nawet będziemy mieli uprawomocnione... Hurrra!! Juz nie mogę doczekac się jutrzejszego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D OK Koszalina. Niezauważyłem... Ale to chyba blisko siebie (Koszalin i Szczecin)... No i nie każdy ma podpis "nie z urzędu"... Szczecin-Koszalin jakies 160km... pewnie ze blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D OK Koszalina. Niezauważyłem... Ale to chyba blisko siebie (Koszalin i Szczecin)... No i nie każdy ma podpis "nie z urzędu"... Szczecin-Koszalin jakies 160km... pewnie ze blisko No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie No nie zawsze w Szczecinie jest port a nie ma morza A jak nie byłeś to czas się wreszcie wybrać Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie No nie zawsze w Szczecinie jest port a nie ma morza A jak nie byłeś to czas się wreszcie wybrać Zapraszamy ja raz kiedyś byłam, tylko chwilę. Dłużej trochę w Trzebieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Parę fotek na zachętę http://www.ga.com.pl/foto17/07185x.jpg http://www.ga.com.pl/foto17/07200x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. Jak juz Ci koleżanki wytłumaczyły jedno nie wyklucza drugiego... ale pociesze Cię... 70% polaków jest przekonanych ze Szczecin lezy nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts