forum_user 30.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A co z chwastami? . Nie będzie Roundapa? Bedzie.... wlasnie zamierzamy sie z nimi rozprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przelotne dobry wieczór i spadam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Prezesie... w kwestii formalnej... czym sie różni twoj Ranking RW od moje aktualnie biegnącego zajączka Tytułem. I tym, że nie zauważyłem zajączka - chyba biegł zbyt szybko. jak to zajączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobranoc Państwu Dobranoc Andrzejko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzieale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem!MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, napisz jeszcze o tych szerokich blatach. Dlaczego takie wygodne? A jak z wyjmowaniem z szafek - nie za głęboko trzeba sięgać? I z czego te blaty? Ja bym chciała z granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 niektorzy ostrzegaja nas przed rounupem -ze moze nam nie rosnac przez kilka lat!!!!! ((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? perz to dziadostwo.. ojciec walczy z nim od dwoch lat.. chwilami wydaje sie ze juz perz padl.. a on skubaniutki z drugiej strony wylazi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przelotne dobry wieczór i spadam do jutra Pa, pa Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? perz to dziadostwo.. ojciec walczy z nim od dwoch lat.. chwilami wydaje sie ze juz perz padl.. a on skubaniutki z drugiej strony wylazi.. to bylo na pocieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, napisz jeszcze o tych szerokich blatach. Dlaczego takie wygodne? A jak z wyjmowaniem z szafek - nie za głęboko trzeba sięgać? I z czego te blaty? Ja bym chciała z granitu Ach no to tak jak ja wbrew pozorom kamien nie jest juz taki strasznie drogi, a co do szerokosci, tpo duzo wygodniej pracuje sie na takim szerokim blacie, nie przeszkadzaja stojace gadzety (a tych sie nie da uniknac niestety), co do glebokosci szafek, to nie zauwazylam roznicy. Teraz wynajmujemy mieszknaie z "normalnymi" blatami i wiecznie brakuje mi miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! a mam do przerobienia 600!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! a mam do przerobienia 600!!! Jak sie bede widziala z ludzmi od ogrodu, to moge zapytac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? perz to dziadostwo.. ojciec walczy z nim od dwoch lat.. chwilami wydaje sie ze juz perz padl.. a on skubaniutki z drugiej strony wylazi.. to bylo na pocieszenie? ależ skad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady perzu w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! Z tym perzem! Masakra!!!!!!!!! Macie sposob? moze wlasnie rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! A mam do przerobienia 600!!! jak sie bede widziala z ludzmi od ogrodu, to moge zapytac.... bede wdzieczna ze hoho !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, napisz jeszcze o tych szerokich blatach. Dlaczego takie wygodne? A jak z wyjmowaniem z szafek - nie za głęboko trzeba sięgać? I z czego te blaty? Ja bym chciała z granitu Ach no to tak jak ja wbrew pozorom kamien nie jest juz taki strasznie drogi, a co do szerokosci, tpo duzo wygodniej pracuje sie na takim szerokim blacie, nie przeszkadzaja stojace gadzety (a tych sie nie da uniknac niestety), co do glebokosci szafek, to nie zauwazylam roznicy. Teraz wynajmujemy mieszknaie z "normalnymi" blatami i wiecznie brakuje mi miejsca Cieszę się, że o tym napisałas, bo nie przyszłoby mi go głowy robić blatów na 70cm, a tak to sobie to przemyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pif-paf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts