Majka 31.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przewaznie nad to cieplejsze się wysyłam a ja lubię nasze, zimne, nasączone jodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Wlasnie wybieram kolory tynku i juz dostalam oczoplasu...... juz nic nie wiem..... Widze ciemnosc, ciemnosc widze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A musimy kolory wybrac do jutra rana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przewaznie nad to cieplejsze się wysyłam a ja lubię nasze, zimne, nasączone jodem Ja też je lubię i też z racji bliskości dość często je odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A musimy kolory wybrac do jutra rana..... Trzymam kciuki za wybór i nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zasada:- weź małą próbkę i sprawdź na ścianie- jak się "nie da" to: pamiętajkolor na ścianie wyjdzie ostrzejszy niż na próbnikupróbniki sa przybrudzone łapami macających, więc barwa jest kompletnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zasada: - weź małą próbkę i sprawdź na ścianie - jak się "nie da" to: pamiętaj kolor na ścianie wyjdzie ostrzejszy niż na próbniku próbniki sa przybrudzone łapami macających, więc barwa jest kompletnie inna Pan od tynkow ma nam zrobic duza probke z tych kolorow, wiec moze to mi troche rozjasni ........ chyba zeby nie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... słabo Ci, czy sciany zielenieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... a w zielonym Ci chociaż do twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zasada: - weź małą próbkę i sprawdź na ścianie - jak się "nie da" to: pamiętaj kolor na ścianie wyjdzie ostrzejszy niż na próbniku próbniki sa przybrudzone łapami macających, więc barwa jest kompletnie inna Pan od tynkow ma nam zrobic duza probke z tych kolorow, wiec moze to mi troche rozjasni ........ chyba zeby nie........ to jest zawsze, jakiś krok naprzód i na większym kawałku łatwiej wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jutro dzieci idą do szkoły, trzeba będzie znowu wejść w inny rytm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 2800-ny post.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No i jestem LIDER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... słabo Ci, czy sciany zielenieją? Jest mi na przemian - zimno i goraco....... nie znosze czegos wybierac na wczoraj!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Czas się przygotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... a w zielonym Ci chociaż do twarzy? Zielony wyjatkowo nie twarzowy, przynajmniej dla mnie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... słabo Ci, czy sciany zielenieją? Jest mi na przemian - zimno i goraco....... nie znosze czegos wybierac na wczoraj!!!!!!!! Znam ten ból! Ale też nie jest łatwo wybrać na dziś! Zawsze potem się zastanawiam - czy ten konkurencyjny nie był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 no i jestem lider!!! witamy w gronie liderow!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts