Funia 01.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Kze jestem w coraz wiekszym szoku jak czytam co piszesz!!!!!!! My za zdjecie humusu zaplacilismy 125 PLN UWAZAJ BO PRZEKOMBINUJESZ!!!!!!!!!! Noooo pójdzie mu żyłka w .... i więcej za lekarza zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ...cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Zrobiło się ciasno, czyli dwa króliczki na jednym krzesełku 1. kze, Whisper - 883. fizyk - 584. maksiu - 485. Sonika, kasztanka - 467. Majka - 368. Moniś - 359. Joanna i Janusz, SławekD-żonka, Teska - 3212. badi - 3013. Jezier - 2414. Aga J.G - 2215. Olkalybowa, Monka - 2117. Andrzejka - 1518. Agniesia - 1419. Joola - 1220. Jane - 1021. Wojty, Funia - 923. facio - 724. Markus_Gdynia - 625. verunia, Janussz, ania - 528. Ewuś - 429. damiangajda, Jacek69 - 331. Daria, Baba_budowniczy, Paty - 234. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 KZE - rzuć w czorty tych Ruskich.... Słuchaj Prezesa bo mądrze prawi ... No ale Polacy jak będe kopali fundamenty to wyjdzie drożej... Chyba, żeby kopać fundamnet koparką... U ojca na działce fundament pod domek letniskowy kopali ruscy. Ojciec dał im po 10-20pln za chyba 3h (nie pamiętam). To wychodzi mi, że jak dam im po 100pln (dwóm) to powinni w 2 dni zdjąc hunus u wykopać fundament... 200pln, a tu mamy 900pln za koparkę i jeszcze jakaś kasa za kopanie fundamentów. Kze jestem w coraz wiekszym szoku jak czytam co piszesz!!!!!!! My za zdjecie humusu zaplacilismy 125 PLN UWAZAJ BO PRZEKOMBINUJESZ!!!!!!!!!! A kto Ci zdejmował humus za 125pln? Bo już 2 osobom zdejmowano humus za 900pln (koparka).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 brawo jacek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 KZE - rzuć w czorty tych Ruskich.... Słuchaj Prezesa bo mądrze prawi ... No ale Polacy jak będe kopali fundamenty to wyjdzie drożej... Chyba, żeby kopać fundamnet koparką... U ojca na działce fundament pod domek letniskowy kopali ruscy. Ojciec dał im po 10-20pln za chyba 3h (nie pamiętam). To wychodzi mi, że jak dam im po 100pln (dwóm) to powinni w 2 dni zdjąc hunus u wykopać fundament... 200pln, a tu mamy 900pln za koparkę i jeszcze jakaś kasa za kopanie fundamentów. Kze jestem w coraz wiekszym szoku jak czytam co piszesz!!!!!!! My za zdjecie humusu zaplacilismy 125 PLN UWAZAJ BO PRZEKOMBINUJESZ!!!!!!!!!! A kto Ci zdejmował humus za 125pln? Bo już 2 osobom zdejmowano humus za 900pln (koparka).. Koparka Caterpillar....co prawda to nie jest dwoch Ruskich ale taniej nas to wyszlo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 KZE - rzuć w czorty tych Ruskich.... Słuchaj Prezesa bo mądrze prawi ... No ale Polacy jak będe kopali fundamenty to wyjdzie drożej... Chyba, żeby kopać fundamnet koparką... U ojca na działce fundament pod domek letniskowy kopali ruscy. Ojciec dał im po 10-20pln za chyba 3h (nie pamiętam). To wychodzi mi, że jak dam im po 100pln (dwóm) to powinni w 2 dni zdjąc hunus u wykopać fundament... 200pln, a tu mamy 900pln za koparkę i jeszcze jakaś kasa za kopanie fundamentów. Kze... Oni się - mogę się wyrazić? - zesrają, a nie zdejmą humus i wykopią fundamenty w dwóch przez dwa dni. Nie wykopie jeden człowiek w ciagu 10 godzin 20m3? 2m3 na godzinę.. To zesrają się? Kze przepraszam - oszalales???!!!!!! Sam chcesz zdejmowac humus????!!!!!!!!! Nie chcę sam zdejmować, tylko chcę wynając Ruskich do zdejmowania humusu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A kto Ci zdejmował humus za 125pln? Bo już 2 osobom zdejmowano humus za 900pln (koparka).. Zaraz zaraz... napisałem że przepłaciłem. Teraz NIGDY nie wziąłbym do tego Ostrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Moniś, może Ty będziesz w stanie wytłumaczyć kze, bo my juz siły nie mamy... ale coby się nie załamać zakładaj, że poniesiesz klęskę Mnie porazki baaaardzo mobilizuja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 My za zdjecie humusu zaplacilismy 125 PLN Koparka Caterpillar....co prawda to nie jest dwoch Ruskich ale taniej nas to wyszlo!!! Ale wynajełas koparkę i gosciu za 125pln zdjął humus? Czy jak to zrobiłaś? Kombinuję by nie wydac 900pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 O właśnie - Moniś wzięła CATa i proszę. Przyjedzie, zrobi, pojedzie, będzie zrobione lepiej i taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Moniś, może Ty będziesz w stanie wytłumaczyć kze, bo my juz siły nie mamy... ale coby się nie załamać zakładaj, że poniesiesz klęskę Gratuluję punkta Jacek69!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 My za zdjecie humusu zaplacilismy 125 PLN Koparka Caterpillar....co prawda to nie jest dwoch Ruskich ale taniej nas to wyszlo!!! Ale wynajełas koparkę i gosciu za 125pln zdjął humus? Czy jak to zrobiłaś? Kombinuję by nie wydac 900pln... Koparka byla z panem do obslugi tejze koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.09.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 BRAWO JACEK!!!!! Mucias gracias ! Stresczenie... rozpoczął Prezes, jak przystało na Prezesa Potem rozpoczęła się trwająca przez CAŁĄ stronę WALKA ogółu pod wodzą Prezesa z KZE na temat zastosowań budowlanych różnych urządzeń .... w grę wchodzili Ruscy kontra koparka .... KZE - nieugięty na koniec wkroczyła Moniś ... i zakończyła stronkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 My za zdjecie humusu zaplacilismy 125 PLN Koparka Caterpillar....co prawda to nie jest dwoch Ruskich ale taniej nas to wyszlo!!! Ale wynajełas koparkę i gosciu za 125pln zdjął humus? Czy jak to zrobiłaś? Kombinuję by nie wydac 900pln... Koparka byla z panem do obslugi tejze koparki To mogłabyś podać namiary na tego Pana? Cena wydaje mi sie atrakcyjna 125pln za zdjęciu humusu z 170mkw... (chyba, że masz wyraźnie mniejszy obszar do zabudowy). A Ty jak robiłaś? Najpierw zdejmowałaś humus, a potem geodeta, czy najpierw geodeta, a potem zdejmowanie humusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 BRAWO JACEK!!!!! Mucias gracias ! Stresczenie... rozpoczął Prezes, jak przystało na Prezesa Potem rozpoczęła się trwająca przez CAŁĄ stronę WALKA ogółu pod wodzą Prezesa z KZE na temat zastosowań budowlanych różnych urządzeń .... w grę wchodzili Ruscy kontra koparka .... KZE - nieugięty na koniec wkroczyła Moniś ... i zakończyła stronkę ... Widzę jacek69, że .. na Króla naszego rankingu idziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wiesz co poszukam namiarow, ale nie wiem czy temu Panu bedzie sie chialo jehcac z Izabelina na Bialoleke (nawet nie wiem czy przez Torunka mozna). U nas najpierw byl humus a potem geodeta, a zdejmowalismy jakies 300 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.09.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 BRAWO JACEK!!!!! Mucias gracias ! Stresczenie... rozpoczął Prezes, jak przystało na Prezesa Potem rozpoczęła się trwająca przez CAŁĄ stronę WALKA ogółu pod wodzą Prezesa z KZE na temat zastosowań budowlanych różnych urządzeń .... w grę wchodzili Ruscy kontra koparka .... KZE - nieugięty na koniec wkroczyła Moniś ... i zakończyła stronkę ... Widzę jacek69, że .. na Króla naszego rankingu idziesz.. Nie no, KZE .... raczej na ślepą kurę, której też czasem się coś trafi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wiesz co poszukam namiarow, ale nie wiem czy temu Panu bedzie sie chialo jehcac z Izabelina na Bialoleke (nawet nie wiem czy przez Torunka mozna). U nas najpierw byl humus a potem geodeta, a zdejmowalismy jakies 300 m2 Dzięki Moniś!!! Może jak mu dam 200pln max 250pln za powiedzmy 200mkw to będzie mu się opłacało... W kazdym wypadku 200-250 to mniej niż 900pln i koszt porównywalny z Ruskimi... Czyli miodzio.. Wiedziałem, że mogę na Was liczyc kochani forumowicze, bardziej doświadczeniu budownicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widzę jacek69, że .. na Króla naszego rankingu idziesz.. Nie no, KZE .... raczej na ślepą kurę, której też czasem się coś trafi ... Ślepą kurę tez można zdekapitować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts