kze 01.09.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam. Hej kze. U mnie koparkowy wziął 100 pln za godzinkę roboty. U mnie z humusem nie zejdzie mu dłużej jak 1 h, a nawet jak pobawi sie ze 2 h to też mu zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam. Hej kze. U mnie koparkowy wziął 100 pln za godzinkę roboty. U mnie z humusem nie zejdzie mu dłużej jak 1 h, a nawet jak pobawi sie ze 2 h to też mu zapłacę Cześć facio!!! Składniam się na 99% do koparki... Wychodzi, że 200pln powinno wystarczy.. Ale inni płacili 900pln i ta kwota troszkę mnie zmroziła.. Poza tym ja na prawde lubię kopać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... Może pewien zbieg okolicznosci jest... Ja mam czas do 19.00 Wtedy koniec powtórki przed 4-tą wersją egzaminu.. Ostatnio zapbrakło 20cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... A ile ma mały Facio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam. Hej kze. U mnie koparkowy wziął 100 pln za godzinkę roboty. U mnie z humusem nie zejdzie mu dłużej jak 1 h, a nawet jak pobawi sie ze 2 h to też mu zapłacę Cześć facio!!! Składniam się na 99% do koparki... Wychodzi, że 200pln powinno wystarczy.. Ale inni płacili 900pln i ta kwota troszkę mnie zmroziła.. Poza tym ja na prawde lubię kopać! Właśnie czytałem ile chciałeś zapłacić. Ja dopiero składam papierki na budowe ale czytam pilnie forum i RW wiele ciekawostek ze świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... A ile ma mały Facio? za niedługo 15 months (czy jakoś tak...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam. Hej kze. U mnie koparkowy wziął 100 pln za godzinkę roboty. U mnie z humusem nie zejdzie mu dłużej jak 1 h, a nawet jak pobawi sie ze 2 h to też mu zapłacę Cześć facio!!! Składniam się na 99% do koparki... Wychodzi, że 200pln powinno wystarczy.. Ale inni płacili 900pln i ta kwota troszkę mnie zmroziła.. Poza tym ja na prawde lubię kopać! Właśnie czytałem ile chciałeś zapłacić. Ja dopiero składam papierki na budowe ale czytam pilnie forum i RW wiele ciekawostek ze świata No tak ale ta satysfakcja, że kopałem własny fundament... Tego koparka nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... A ile ma mały Facio? za niedługo 15 months (czy jakoś tak...) Mój niunius / niuniusia ma -2 tygodnie... Ale ile dokłanie to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam. Hej kze. U mnie koparkowy wziął 100 pln za godzinkę roboty. U mnie z humusem nie zejdzie mu dłużej jak 1 h, a nawet jak pobawi sie ze 2 h to też mu zapłacę Cześć facio!!! Składniam się na 99% do koparki... Wychodzi, że 200pln powinno wystarczy.. Ale inni płacili 900pln i ta kwota troszkę mnie zmroziła.. Poza tym ja na prawde lubię kopać! Właśnie czytałem ile chciałeś zapłacić. Ja dopiero składam papierki na budowe ale czytam pilnie forum i RW wiele ciekawostek ze świata No tak ale ta satysfakcja, że kopałem własny fundament... Tego koparka nie da... Też prawda... Kopałem ostatnio dla Małego piasek z działki do piskownicy na druga działke i powiem szzcerze, że wpadła mi do głowy myśl by samemu kopeć, sam piaseczek, fajnie się kopało, humusu 0-40 cm a potem żółto tak na metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... A ile ma mały Facio? za niedługo 15 months (czy jakoś tak...) Mój niunius / niuniusia ma -2 tygodnie... Ale ile dokłanie to nie wiem... No to będziesz opijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam. Hej kze. U mnie koparkowy wziął 100 pln za godzinkę roboty. U mnie z humusem nie zejdzie mu dłużej jak 1 h, a nawet jak pobawi sie ze 2 h to też mu zapłacę Cześć facio!!! Składniam się na 99% do koparki... Wychodzi, że 200pln powinno wystarczy.. Ale inni płacili 900pln i ta kwota troszkę mnie zmroziła.. Poza tym ja na prawde lubię kopać! Właśnie czytałem ile chciałeś zapłacić. Ja dopiero składam papierki na budowe ale czytam pilnie forum i RW wiele ciekawostek ze świata No tak ale ta satysfakcja, że kopałem własny fundament... Tego koparka nie da... Też prawda... Kopałem ostatnio dla Małego piasek z działki do piskownicy na druga działke i powiem szzcerze, że wpadła mi do głowy myśl by samemu kopeć, sam piaseczek, fajnie się kopało, humusu 0-40 cm a potem żółto tak na metr U mnie pod warstwą humusu (ok.30-40cm) jest ... sam piasek!!! W końcu 1,5km do Wisły mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 to sobie o piasku pogadalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Troszkę czytam i troszkę nudze się... Czekam na zonę co ćwiczy manewry na placu manewrowym... Niedługo chce 4-ty raz zdawać prawko.. 3 razy nie przeszła placu mkanewrowego... hmmm zbieg okliczności Moja dopiero kończy kurs:) właśnie jeździ po mieście a ja z Małym Faciem w domku.... A ile ma mały Facio? za niedługo 15 months (czy jakoś tak...) Mój niunius / niuniusia ma -2 tygodnie... Ale ile dokłanie to nie wiem... No to będziesz opijał A propo opijania. Ponoć jest jakiś specjalny gatunek wódki, który pije się z okazji narodzin. Znasz nazwę? Żołądkówka, pempkówka... Coś Majka kiedyś mówiła, ale zapomniałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 to sobie o piasku pogadalismy Ale piasek dobrze wodę przepuszcza. Ponoć dobrze stawia się na takim gruncie dom.. A mi zawsze wydawąło się, że Zamki na piasku to coś źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tak pamietam, nawet przepis.... trzymac przez tydzień w spirytusie jak odpadnie pepuszek ale to już nie ten czas... tydzien to zaraz po się pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witraj ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts