forum_user 01.09.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja też już uciekam. KONIEC PRZERWKI - do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Też tak uważam i w zaaferowaniu strzeliłem posta "za pół punkta"... Nie ma postów za pół punkta. Niektórzy Rekordziści się stanowczo sprzeciwiają Równiez jestem przeciwny półpunktowcom... tak wiec popieram Prezesa... m. Maksiu, za poparcie nie będziesz chciał chyba pół punkta? zdecydowanie nie chce polowy punkta... jestem przeciw, a nawet przeciw.. pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Co jest,piszę do was a w rankingu mnie niema,tak się nie bawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie musi byc ten, po prostu poszukaj w okolicy kogoś z Koparką przez duże K. A Twój pierwszy koparkowy nie był przez duże K? Liczy się Koparka, a nie Koparkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 kze, zdejmij sam humus. Muskulatura Ci wzrosnie Maaaaajka, no prooooszę Cię! Nie rób nam kreciej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nauczkę? - co powinna zrobić maszyna to czlowiek nie rusza - oszczędności sa zludne zdjecie humusu to 2 godziny pracy koparki/spychacza No... ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nauczkę? - co powinna zrobić maszyna to czlowiek nie rusza - oszczędności sa zludne zdjecie humusu to 2 godziny pracy koparki/spychacza No, ale niektórzy płacili za to 900pln... Sporo... Piszę po raz trzeci - uważaj: PRZEPŁACIŁEM Nigdy więcej Ostrówka. NIGDY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam na wieczornej zmianie Wpadłam na chwilkę żeby pogadać, jest tu ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 cześc i czołem kluski z rosołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jutro już piątek i dwa dni wolne przede mna Miłego klikania tym co tu wpadną ja już uciekam spać Miałam średnio przyjemny dzionek ale już jest za mną a jutro może będzie lepiej Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Facio - a Ty co piłeś po urodzinach? Pewnie Funia też z chęcia dowie się... Tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobry wieczór! Ja piszę od siostry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Facio - a Ty co piłeś po urodzinach? Pewnie Funia też z chęcia dowie się... Tak, tak To co zamierzasz pić Funia? Ewentualnie co zamierzają pić jak urodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam na wieczornej zmianie Wpadłam na chwilkę żeby pogadać, jest tu ktoś??? Ja tez wpadłem tu na chwilkę... I też chyba nie ma nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nauczkę? - co powinna zrobić maszyna to czlowiek nie rusza - oszczędności sa zludne zdjecie humusu to 2 godziny pracy koparki/spychacza No, ale niektórzy płacili za to 900pln... Sporo... Piszę po raz trzeci - uważaj: PRZEPŁACIŁEM Nigdy więcej Ostrówka. NIGDY. OK Zapamiętałem. Nie dawać 900pln za zdjęciu humusu Ale To Twoja zasługa Whisper (i kilku osób z RW oczywiście... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I ja witam wszyskich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I ja witam wszyskich serdecznie Cześć!! Co słychać? U mnie żona potrenowała manewry. Jutro ma 4-te podejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jutro już piątek i dwa dni wolne przede mna Miłego klikania tym co tu wpadną ja już uciekam spać Miałam średnio przyjemny dzionek ale już jest za mną a jutro może będzie lepiej Dobranoc A co się stało? No powiedz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobry wieczór! Ja piszę od siostry... Widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts