Janussz 01.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I ja witam wszyskich serdecznie Cześć!! Co słychać? U mnie żona potrenowała manewry. Jutro ma 4-te podejście... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nauczkę? - co powinna zrobić maszyna to czlowiek nie rusza - oszczędności sa zludne zdjecie humusu to 2 godziny pracy koparki/spychacza No... ulżyło mi Wiem, wiem... Do humusu koparkę, do fundamentów najlepiej ekipe, która będzie odpowiedzialna za wylanie fundamentów. Tez zapamiętałem. Ale sam tez troszkę pokopię sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I ja witam wszyskich serdecznie Cześć!! Co słychać? U mnie żona potrenowała manewry. Jutro ma 4-te podejście... ??? Co ??? Ze potrenowała, czy że 4-ty raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobry wieczór! Ja piszę od siostry... Widać No bo o tej porze w pracy to byłoby przegięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wiem o co chodzi. Czyli i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wiem o co chodzi. Czyli i to i to teraz takie czasy, że prawko zdjae się za którymś razem.. Egzaminatorzy mają premię od ilości ... oblanych osób.. I to jest sprawdzona informacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A co w ogóle słychać Janussz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A ja pracę skończyłem godzinę temu. Zrobiłem rzecz niemożliwą. Rozbrałem nierozbieralną pompę paliwową Bosha. Złozyłem do kupy i chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Siostra zbliża się... Chyba będe kończył.. Może jednak uda się jeszcze kilka minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wiem o co chodzi. Czyli i to i to teraz takie czasy, że prawko zdjae się za którymś razem.. Egzaminatorzy mają premię od ilości ... oblanych osób.. I to jest sprawdzona informacja... Ło maszci los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A ja pracę skończyłem godzinę temu. Zrobiłem rzecz niemożliwą. Rozbrałem nierozbieralną pompę paliwową Bosha. Złozyłem do kupy i chodzi. To zdolny jesteś.. Nierozbieralną... Ładne rzeczy... Ale 1h temu skończyłeś? To strasznie późno... A czemu tak długo pracowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Siostra zbliża się... Chyba będe kończył.. Może jednak uda się jeszcze kilka minut... To siostra zakonna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wiem o co chodzi. Czyli i to i to teraz takie czasy, że prawko zdjae się za którymś razem.. Egzaminatorzy mają premię od ilości ... oblanych osób.. I to jest sprawdzona informacja... Ło maszci los Każdy chce zarobić.. A dodatku jest tak, że uczą np. na punto, a egzamin na cors... Dla wytrawnego kierwcy to byłby szok lub problem, a co dopiero dla poczatkujacego.. No, ale takie są teraz czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pracoałem do późna, bo na jutro rano pilnie samochód potrzebny. Nowej nie było juz gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Siostra zbliża się... Chyba będe kończył.. Może jednak uda się jeszcze kilka minut... To siostra zakonna? Zakonna nie, ale jest nauczycielem matematyki i jak każdy nauczyciel ma chorobę nauczycielską... Dobrze, że jutro nie prowadzi zajęć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Córka szwagra zdawała.Drugi raz. Szwgier się wk....ł i wziął kamerę wideo pokazując instruktorowi. Zdała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pracoałem do późna, bo na jutro rano pilnie samochód potrzebny. Nowej nie było juz gdzie kupić. No to widzę, że chyba pracowałeś dla siebie.. Czy mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 DOBRY WIECZOREK Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No i co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts