Funia 02.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No ale piszcie bo ja tu czekam i szykuję się do ataku... szykuj się, szykuj... i tak nie trafisz, jest Prezes i Maksiu Majka też .... jeszcze tylko Kze zajrzy - i zero szans dla takich szaraczków jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 halo jest tu ktos kto moze mi powiedziec ile placil za ulozenie welny na poddaszu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzieńdoberek wszystkim czajnikom, dzęciołom i stukaczom Przyciągnął mnie tu zapaszek kawki od Monki, która jak zwykle w sprawach kulinarnych jest niezawodna ps. wczoraj w późnych godzinach popołudniowych zmontowano mi kuchnię, jeszcze dzisiaj będą kończyć więc wieczorkiem będę się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzieńdoberek wszystkim czajnikom, dzęciołom i stukaczom Przyciągnął mnie tu zapaszek kawki od Monki, która jak zwykle w sprawach kulinarnych jest niezawodna ps. wczoraj w późnych godzinach popołudniowych zmontowano mi kuchnię, jeszcze dzisiaj będą kończyć więc wieczorkiem będę się chwalić nie moge sie doczekac joola!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No ale piszcie bo ja tu czekam i szykuję się do ataku... szykuj się, szykuj... i tak nie trafisz, jest Prezes i Maksiu Majka też .... jeszcze tylko Kze zajrzy - i zero szans dla takich szaraczków jak my Funia.. nie przesadzaj..ty i tak masz wieksze szanse... boś podwójna.. a my pojedynczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Kurcze Kasztanka, ja płaciłam za całość czyli ocieplenie i GK z pomalowaniem i wogóle iszczerze mówiąc, to nie pamiętam ile to było ale coś ok. 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzieńdoberek wszystkim czajnikom, dzęciołom i stukaczom Przyciągnął mnie tu zapaszek kawki od Monki, która jak zwykle w sprawach kulinarnych jest niezawodna ps. wczoraj w późnych godzinach popołudniowych zmontowano mi kuchnię, jeszcze dzisiaj będą kończyć więc wieczorkiem będę się chwalić nie moge sie doczekac joola!!!!!!!!!!!!! Kasztanka, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Kurcze Kasztanka, ja płaciłam za całość czyli ocieplenie i GK z pomalowaniem i wogóle iszczerze mówiąc, to nie pamiętam ile to było ale coś ok. 30zł hmmm...... GK bedziemy sami klasc, ale mamy propozycje polozenia folii i welny za 8zl za m2-mysle ze dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wszystko sam muszę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja muszę uciekać, dzisiaj muszę się wymeldować i będę bezdomna Miłego dnia! Paaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja muszę uciekać, dzisiaj muszę się wymeldować i będę bezdomna Miłego dnia! Paaaaaaaaa paaaaaaaa czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Funia.. nie przesadzaj..ty i tak masz wieksze szanse... boś podwójna.. a my pojedynczy :D A próbowałeś kiedyś dobiec do mety z arbuzem na brzuchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja muszę uciekać, dzisiaj muszę się wymeldować i będę bezdomna Miłego dnia! Paaaaaaaaa Taka bezdomność, to chyba uszcześliwia, nie? oj ZAZDRASZCZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 spoko spoko króle w strachu lud nie zna litości atak nastąpi wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Funia.. nie przesadzaj..ty i tak masz wieksze szanse... boś podwójna.. a my pojedynczy :D A próbowałeś kiedyś dobiec do mety z arbuzem na brzuchu? cały czas to robie.... mam tak gdzies z 20 kg wiecej niz powinienem... :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Funia.. nie przesadzaj..ty i tak masz wieksze szanse... boś podwójna.. a my pojedynczy :D A próbowałeś kiedyś dobiec do mety z arbuzem na brzuchu? cały czas to robie.... mam tak gdzies z 20 kg wiecej niz powinienem... :D m. a ja myślałam, żeś chucherko, ząbkujace i wydające majątek zamiast na budowę to na pampersy Ale teraz zaczynam ppodejrzewać, ze to tylko zmyłka przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Funia.. nie przesadzaj..ty i tak masz wieksze szanse... boś podwójna.. a my pojedynczy :D A próbowałeś kiedyś dobiec do mety z arbuzem na brzuchu? cały czas to robie.... mam tak gdzies z 20 kg wiecej niz powinienem... :D m. a ja myślałam, żeś chucherko, ząbkujace i wydające majątek zamiast na budowę to na pampersy Ale teraz zaczynam ppodejrzewać, ze to tylko zmyłka przeciwnika. No to ja sie ujawnie... ten z mikrofonem w ręku to ja http://212.244.189.200/murator/luska/37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No i jeszcze jedno zdjęcie.. przyznam sie ze moje ulubione... zdjęcie z Nikolą podczas zjazdu forumowego w marcu tego roku w Warszawie http://212.244.189.200/murator/luska/38.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No to Ty maksiu nie tylko już dzidzią nie jesteś, ale na dodatek jestes utalentowany wodzirejsko i ładne dzieciaczki majstrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam wszystkich!! Ktos mnie wzywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts