kze 02.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Jedyne godne uwagi w poprzedniej stronie było to - że Kze jest obecny (Kze - o tej porze????) No i wpadło mi w oko coś o piłce nożnej! To jest bardzo miłe streszczenie... Aktualnie miszkam obok siostry i rodziców. Ale siostra zmierza się wyprowadzić.. Tak więc drogie czajniki, teraz nikt nie zna dnia ani godziny.... Mogę o dowolnej porze pojawić sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No to Ty maksiu nie tylko już dzidzią nie jesteś, ale na dodatek jestes utalentowany wodzirejsko i ładne dzieciaczki majstrujesz Fakt ze Nikola ładna.. ale to nie ja ją zmajstrowałem :D moja Małgosia wygląda tak: http://212.244.189.200/pics/dziecko/21czerwiec2005/P6212462.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No to Ty maksiu nie tylko już dzidzią nie jesteś, ale na dodatek jestes utalentowany wodzirejsko i ładne dzieciaczki majstrujesz Fakt ze Nikola ładna.. ale to nie ja ją zmajstrowałem :D moja Małgosia wygląda tak: http://212.244.189.200/pics/dziecko/21czerwiec2005/P6212462.jpg Też ładne dziewczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam Was - Funiu, Monka, Damiangajda, Lafcadio, Maksiu i wszyscy Rekordziści i też Wam życzę miłego, słonecznego dnia Co słychać? Jak się maja sprawy budowlane i nie tylko? Funiu - na kiedy masz termin? Monka - coś nas tutaj nie dokarmiasz ostatnio 31.08.2005 odebrałem uprawomocnine PnB - jestem dumny jak paw i dopiero teraz czuję jaka odpowiedzialność i ile pracy przede mna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 pif-paf Gratuluję punkta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam Was - Funiu, Monka, Damiangajda, Lafcadio, Maksiu i wszyscy Rekordziści i też Wam życzę miłego, słonecznego dnia Co słychać? Jak się maja sprawy budowlane i nie tylko? Funiu - na kiedy masz termin? Monka - coś nas tutaj nie dokarmiasz ostatnio 31.08.2005 odebrałem uprawomocnine PnB - jestem dumny jak paw i dopiero teraz czuję jaka odpowiedzialność i ile pracy przede mna... hhehehe zobaczymy co powiesz jak zaczniesz budowe.. narazie to co czujesz to bułka z masłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 pif-paf Gratuluję punkta! thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam Was - Funiu, Monka, Damiangajda, Lafcadio, Maksiu i wszyscy Rekordziści i też Wam życzę miłego, słonecznego dnia Co słychać? Jak się maja sprawy budowlane i nie tylko? Funiu - na kiedy masz termin? Monka - coś nas tutaj nie dokarmiasz ostatnio 31.08.2005 odebrałem uprawomocnine PnB - jestem dumny jak paw i dopiero teraz czuję jaka odpowiedzialność i ile pracy przede mna... hhehehe zobaczymy co powiesz jak zaczniesz budowe.. narazie to co czujesz to bułka z masłem :D Własnie jestem na etapie castongu ekipy do zrobienia fundamentów... Bo chcę dojść do stanu zero przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 U mnie dzis panowie zaczynaja ocieplac budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 U mnie dzis panowie zaczynaja ocieplac budynek Wełna czy styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Pozostanie namiocik i dobry śpiworek... Ale tak łatwiej o zawieranie nowych znajomosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No i co? Wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzień dobry piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 U mnie dzis panowie zaczynaja ocieplac budynek Wełna czy styropian? Styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzień dobry piątkowo Witam specjalistę od piłki noznej i POS bezdrenażowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Pozostanie namiocik i dobry śpiworek... Ale tak łatwiej o zawieranie nowych znajomosci.. W ostatecznosci bedziemy mieszkac w Gdyni...trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 787? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts