fizyk 02.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teraz to chyba wszyscy poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzień dobry piątkowo Czesc Fizyk!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 U mnie dzis panowie zaczynaja ocieplac budynek Wełna czy styropian? Styropian Ja też mam w planach styropian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja zmykam zamawiac plytki lazienkowe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Pozostanie namiocik i dobry śpiworek... Ale tak łatwiej o zawieranie nowych znajomosci.. W ostatecznosci bedziemy mieszkac w Gdyni...trudno.... No to do opery lesnej będzie kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Pozostanie namiocik i dobry śpiworek... Ale tak łatwiej o zawieranie nowych znajomosci.. W ostatecznosci bedziemy mieszkac w Gdyni...trudno.... No to do opery lesnej będzie kawałek... Dla samochodu??? Kawalek??? Nieeeee....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Streszczenie:- zaczął strzałem Maksiu- Lafcadio zbliżał się i twierdzi, że wszystko to oszukaństwo- Funia cofa krzyki na fizyka- pojawił się Maluszek, którego dawno nie było- Jooli zamontowano kuchnię- Maksiu pokazywał swoje zdjęcia- Moniś ociepla styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Pozostanie namiocik i dobry śpiworek... Ale tak łatwiej o zawieranie nowych znajomosci.. W ostatecznosci bedziemy mieszkac w Gdyni...trudno.... No to do opery lesnej będzie kawałek... Dla samochodu??? Kawalek??? Nieeeee....... Ale jak się jest samochodem to krucho z piciem ... piwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teraz to chyba wszyscy poszli Przeciez jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratulacje Kze! A ja dzisiaj miałem trudny dzień (tzn - mam). Dziś był mój pierwszy raz .... .... odprowadziłęm moją córcię do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!!!! Cześć. Jak tam przygotowania do wyjazdu? Noclegi już porezerwowane? No wlasnie mam pewien zgryz, poniewaz zostaly juz tylko miejsca w Grandzie za, bagatela, 650 PLN Szukam dalej........ Pozostanie namiocik i dobry śpiworek... Ale tak łatwiej o zawieranie nowych znajomosci.. W ostatecznosci bedziemy mieszkac w Gdyni...trudno.... No to do opery lesnej będzie kawałek... Dla samochodu??? Kawalek??? Nieeeee....... Ale jak się jest samochodem to krucho z piciem ... piwka Damy rade... sa jeszcze taksowki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teraz to chyba wszyscy poszli Przeciez jestem... Ale mogłeś przyjść ułamek sekundy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratulacje Kze! A ja dzisiaj miałem trudny dzień (tzn - mam). Dziś był mój pierwszy raz .... .... odprowadziłęm moją córcię do przedszkola I jak to zniosla???? Nie bylo placzu???? Ja tam zawsze wylam w przedszkolu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie moje dzieci porozwożone po szkołach. Ciężko bedzie z logistyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dałem jej całuska, i została z Panią. Mam nadzieję, że nie płakała . Mi też jakoś się smutno zrobiło . ale Lidka jest kontaktowa - jestem dobrej myśli. Zresztą przyszła za chwilkę jej przyszła sąsiadka (przez płot). Jakoś dadzą sobie radę ... - mam nadzieję. Będę wiedział o 13.30. Wtedy ją Fizula odbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć i cześć! Mąż mnie wygania od komputera Gbur jeden No to pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratulacje Kze! A ja dzisiaj miałem trudny dzień (tzn - mam). Dziś był mój pierwszy raz .... .... odprowadziłęm moją córcię do przedszkola No to rzeczywiście bardzo ważny moment w życiu ojca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Teraz to chyba wszyscy poszli Przeciez jestem... Ale mogłeś przyjść ułamek sekundy później Dużo nie brakowało, a przyszedłbym.. Strasznie wolno odświeżało mi się forum.. Ale jakoś dałem radę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dałem jej całuska, i została z Panią. Mam nadzieję, że nie płakała . Mi też jakoś się smutno zrobiło . ale Lidka jest kontaktowa - jestem dobrej myśli. Zresztą przyszła za chwilkę jej przyszła sąsiadka (przez płot). Jakoś dadzą sobie radę ... - mam nadzieję. Będę wiedział o 13.30. Wtedy ją Fizula odbierze. Dobrze, że do przedszkola odprowadzałeś, a nie do żłobka.. Do żłobka to dopiero serce sie kraje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie moje dzieci porozwożone po szkołach. Ciężko bedzie z logistyką To zalezy jakie masz ilości km i jak duża są korki... W Wawie korki są rzeczywiście na miarę Stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts