fizyk 02.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Jeśli chodzi o logistykę, to ja jadąc do pracy zabieram córcię. Wiozę ją do przedszkola. Zajeżdżam na budowę (specjalnie wybraliśmy przedszkole już w docelowym miejscu zamieszkania) i jadę do pracy. Zona po swojej pracy (kończy o 13 tej) będzie ją zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witam MONIS ile placilas/bedziesz placic za polozenie welny na poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie moje dzieci porozwożone po szkołach. Ciężko bedzie z logistyką To zalezy jakie masz ilości km i jak duża są korki... W Wawie korki są żeczywiście na miarę Stolicy... w tym roku sprawa nam się skomplikowała. Ania poszła do gimnazjum /jest w samiutkim centrum Kraka przy Rynku/ Michał 4 klasa podstawówki na obrzeżach centrum w lini prostej z 6 km od Rynku. Wyjazd z domu musi nastapić pomiędzy 6.45 a 6.50, inaczej nie zdążymy, bo wiekszość dróg jest ciągle w remontach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Jeśli chodzi o logistykę, to ja jadąc do pracy zabieram córcię. Wiozę ją do przedszkola. Zajeżdżam na budowę (specjalnie wybraliśmy przedszkole już w docelowym miejscu zamieszkania) i jadę do pracy. Zona po swojej pracy (kończy o 13 tej) będzie ją zabierać. I zona będzie nadzorować budowę po południu razem z dzieckiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witajcie moje dzieci porozwożone po szkołach. Ciężko bedzie z logistyką To zalezy jakie masz ilości km i jak duża są korki... W Wawie korki są żeczywiście na miarę Stolicy... w tym roku sprawa nam się skomplikowała. Ania poszła do gimnazjum /jest w samiutkim centrum Kraka przy Rynku/ Michał 4 klasa podstawówki na obrzeżach centrum w lini prostej z 6 km od Rynku. Wyjazd z domu musi nastapić pomiędzy 6.45 a 6.50, inaczej nie zdążymy, bo wiekszość dróg jest ciągle w remontach. W dodatku nie moża wjechać samochodem na rynek... Ja wykeżdzam nie dużo później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka!Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wy tu gadu gadu ale każdy czeka na ten właściwy moment Poczekam jak prezes tu zajrzyon pisał że jest metoda na zdobywanie punktów to może mi ją zdradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wy tu gadu gadu ale każdy czeka na ten właściwy moment Poczekam jak prezes tu zajrzy on pisał że jest metoda na zdobywanie punktów to może mi ją zdradzi... ja Ci mogę zdradzić tę metodę, ale tak po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka! Co słychac? a dziekuje wszystko dobrze! Piotrus rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wy tu gadu gadu ale każdy czeka na ten właściwy moment Poczekam jak prezes tu zajrzy on pisał że jest metoda na zdobywanie punktów to może mi ją zdradzi... Każdy ją zna... To tak jak z grą w piłke. Każdy wie, że wygrywa ten kto strzeli więcej bramek (tutaj wceluje pierwszego posta na stronie), ale nie zawsze ta sama drużyna wygrywa.... A w ogóle to proponuję kalkulator, liczenia (na palcach ) do 60-ciu i klawisz F5. Nasz potencjalny Królu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ja Ci mogę zdradzić tę metodę, ale tak po cichu Soniko Ty to masz wspaniałe serce ! Może być po cichu Jak już obalę króla możesz liczyć na moją wdzięczność i apanaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka! Co słychac? a dziekuje wszystko dobrze! Piotrus rosnie A daje się wyspać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wy tu gadu gadu ale każdy czeka na ten właściwy moment Poczekam jak prezes tu zajrzy on pisał że jest metoda na zdobywanie punktów to może mi ją zdradzi... U nas czajników dostatek, ale i kolejnego przyjmiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Każdy ją zna... A w ogóle to proponuję kalkulator, liczenia (na palcach ) do 60-ciu i klawisz F5. Nasz potencjalny Królu... A po co klawisz F5 ? W zasadzie jeszcze nie jest za późno żeby oddać dobrowolnie koronę we właściwe ręce... czyli moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A to specjalnie dla Funi i innych zainteresowanych VAT'em http://www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1334643 Składamy w US, do 6 miesięcy ( ) czekamy na decyzję, po pozytywnej decyzji w ciągu 25 dni kasa na koncie... Funia z mebelkami musisz poczekać do co najmniej lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 kolejny pretendent do stołeczka, ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Każdy ją zna... A w ogóle to proponuję kalkulator, liczenia (na palcach ) do 60-ciu i klawisz F5. Nasz potencjalny Królu... A po co klawisz F5 ? W zasadzie jeszcze nie jest za późno żeby oddać dobrowolnie koronę we właściwe ręce... czyli moje A w jaki sposób ustalisz ile jest już postów i kiedy oddać strzał (znaczy posta)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 kolejny pretendent do stołeczka, ho, ho Pretendować mozna, tylko co z tego wyniknie to już inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 kolejny pretendent do stołeczka, ho, ho Majeczko nie wierzą w moje możliwości ale jeszcze nadejdzie taki czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka! Co słychac? a dziekuje wszystko dobrze! Piotrus rosnie A daje się wyspać? jasne ze daje! zlote dziecko dzis spal nawet do 7.30!!!!!!!!!! w koncu rodzicow ma nocnych markow-spiochow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts