kze 02.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 kolejny pretendent do stołeczka, ho, ho Majeczko nie wierzą w moje możliwości ale jeszcze nadejdzie taki czas... Skoro masz watpliwości co do F5, a my tu trenujemy od kilkuset (jak to ładnie zabrzmiało) stron to na prawde można zwatpić w Twoje umiejetnosci.. No, ale każdy kiedyś zaczynał... No może Ty masz sporo do nadgonienia (jak kazdy nowy, który teraz by dołaczył...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A w jaki sposób ustalisz ile jest już postów i kiedy oddać strzał (znaczy posta)? Ty się mnie nie pytaj bo ja dopiero idę po koronę może właśnie mi pomożesz a ja jak już zrobię swoję i przepędzę tu panującego to wesprę również Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka! Co słychac? a dziekuje wszystko dobrze! Piotrus rosnie A daje się wyspać? jasne ze daje! zlote dziecko dzis spal nawet do 7.30!!!!!!!!!! w koncu rodzicow ma nocnych markow-spiochow A zazwyczaj ile śpi? Nie wiem na co mam się nastawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A to specjalnie dla Funi i innych zainteresowanych VAT'em http://www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1334643 Składamy w US, do 6 miesięcy ( ) czekamy na decyzję, po pozytywnej decyzji w ciągu 25 dni kasa na koncie... Funia z mebelkami musisz poczekać do co najmniej lipca... o kutwa (jak mawiają chłopcy z Ani mru mru), ale i tak sprawdze w ustawie. A no i jutro w Rzeczpospolitej też ma coś być na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka! Co słychac? a dziekuje wszystko dobrze! Piotrus rosnie A daje się wyspać? jasne ze daje! zlote dziecko dzis spal nawet do 7.30!!!!!!!!!! w koncu rodzicow ma nocnych markow-spiochow A zazwyczaj ile śpi? Nie wiem na co mam się nastawiać... nie wiem dzieci sa rozne Piotrus zasypia kolo 21 i spi do 6.30 czasem 7.30 ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ten Piotruś to jakieś dziwne dziecko.................... Moje dawały znać, że zyją, co jakieś 3-4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć Kasztanka! Co słychac? a dziekuje wszystko dobrze! Piotrus rosnie A daje się wyspać? jasne ze daje! zlote dziecko dzis spal nawet do 7.30!!!!!!!!!! w koncu rodzicow ma nocnych markow-spiochow A zazwyczaj ile śpi? Nie wiem na co mam się nastawiać... nie wiem dzieci sa rozne Piotrus zasypia kolo 21 i spi do 6.30 czasem 7.30 ))))))) Oby moje przyszłe dziecko też tak ładnie spało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A to specjalnie dla Funi i innych zainteresowanych VAT'em http://www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1334643 Składamy w US, do 6 miesięcy ( ) czekamy na decyzję, po pozytywnej decyzji w ciągu 25 dni kasa na koncie... Funia z mebelkami musisz poczekać do co najmniej lipca... o kutwa (jak mawiają chłopcy z Ani mru mru), ale i tak sprawdze w ustawie. A no i jutro w Rzeczpospolitej też ma coś być na ten temat. Oj z tymi mebelkami nie będzie tak prosto.. W Polsce jak nie kombinujesz to kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 W Polsce nie nalezy zaszybko podliczać zysków, bo zawsze strata może cie dorwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czy KZE odchodzi kiedyś od komputera? Tylko mi nie piszcie że jak on odchodzi to pojawia się prezio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Coś cisza jest czyżby to już? Żeby mi się chciało to przeliczyłbym posty ...Ale przecież i tak teraz nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czy KZE odchodzi kiedyś od komputera? Tylko mi nie piszcie że jak on odchodzi to pojawia się prezio... a ćwiczysz już F5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Coś cisza jest czyżby to już? Żeby mi się chciało to przeliczyłbym posty ... Ale przecież i tak teraz nie mam szans. nigdy się nie poddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 a ćwiczysz już F5? Majeczko o co chodzi z tym F5? KZE coś powiedział - niby poradził ale wcale nic - zaraz a kto jest obecnie królem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 KZE coś zamilkł... Pewnie wpisał "788? " i czeka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 F5 słuzy do odświeżania strony. Najlepiej palcem wskazującym lewej ręki, Bo wskazujący prawej ręki musi byc przygotowany na kliknięcie "wyslij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 KZE coś zamilkł... Pewnie wpisał "788? " i czeka ... jak będziemy wszyscy czekać, to sie strona nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A jak poznać kiedy wysłać ? Trzeba żmudnie liczyć posty na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Kto tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 pif-paf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts