monka 06.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No proszę, na chwilę opuścić forum, i jak zagnają W kawiarence pusto, więc tu przyszłam na mojego 1600 posta... Jolana no to po drinku na okrąglaczka http://www.polmos.torun.pl/gfx/drink.gif http://www.polmos.torun.pl/gfx/drink.gif http://www.polmos.torun.pl/gfx/drink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Prezes ma garaż!!! Widziałam na własne oczy...piękny, amerykański amerykanski? A co, Prezes nie może mieć pospolitego garażu jasne ale zastanawiam sie jak moze wygladac amerykanski garaz ....... w gwiazdki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Prezes ma garaż!!! Widziałam na własne oczy...piękny, amerykański amerykanski? A co, Prezes nie może mieć pospolitego garażu jasne ale zastanawiam sie jak moze wygladac amerykanski garaz ....... w gwiazdki? ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Prezes ma garaż!!! Widziałam na własne oczy...piękny, amerykański amerykanski? A co, Prezes nie może mieć pospolitego garażu jasne ale zastanawiam sie jak moze wygladac amerykanski garaz ....... w gwiazdki? Bardzo orginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Muszę się wam pochwalić!!! Mam bramę garażową A garaż juz zdążyłeś wybudować ? A garaż i samochód masz? Czy samą bramę na początek? Garaż mam. Samochód mam. Bramę mam. Zdjęcia mam. Tylko muszę zdjęcia ubrać w słowa i w dziennik wrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Prezes ma garaż!!! Widziałam na własne oczy...piękny, amerykański amerykanski? A co, Prezes nie może mieć pospolitego garażu jasne ale zastanawiam sie jak moze wygladac amerykanski garaz ....... w gwiazdki? No, w strajpsy i starsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! Tola... dlaczego ja czuję w tym jakiś podstęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! Tola... dlaczego ja czuję w tym jakiś podstęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Prezes ma garaż!!! Widziałam na własne oczy...piękny, amerykański amerykanski? A co, Prezes nie może mieć pospolitego garażu jasne ale zastanawiam sie jak moze wygladac amerykanski garaz ....... w gwiazdki? ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! To może łazienkę ta przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! Tola... dlaczego ja czuję w tym jakiś podstęp? Chcesz powiedzieć że za to Ty masz większą łazienkę, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! Tola... dlaczego ja czuję w tym jakiś podstęp? Chcesz powiedzieć że za to Ty masz większą łazienkę, tak? nieeeeeeeeeeeeeee, nigdy w życiu! powiedzieć coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dobry wieczór! Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ....przede wszystkim duży jest...ogromny...największy! Tola... dlaczego ja czuję w tym jakiś podstęp? Chcesz powiedzieć że za to Ty masz większą łazienkę, tak? nieeeeeeeeeeeeeee, nigdy w życiu! powiedzieć coś takiego? Dlaczego ja CI nie wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 superowa brama szefie~!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dobry wieczór!! Ja na chwilkę zajrzałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Uwaga komunikat! WBG* do obejrzenia w Dzienniku Whisperów. *WBG - Whisperowa Brama Garażowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 kiedy u mnie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Uwaga komunikat! WBG* do obejrzenia w Dzienniku Whisperów. *WBG - Whisperowa Brama Garażowa widzialam!!!!!!!! widzialam!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts