Joanna i Janusz 06.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Aga! Właśnie odwiedziłam Twój domek- rośnie śliczniutki!!! dzieki Ale z grillem się nie popisałaś... CZY KTOŚ BYŁ NA PIEWSZYM GRILLU U AGI JG? Nie? Dziękuję, nie mnam więcej pytań... ;_ Za daleko,żeby iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Wiem że jestem mała ale bez przesady :lol: Dobrze właśnie układa się do snu po kąpieli w pianie Oj fajnie być takim psem Poproszę więcej zdjęć z uszami... Chciałbyś być wykąpany w pianie i ułożony do snu? Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam To po co zastrzyk! Zacznij budować i już będziesz zasypiał w każdej wolnej chwili Jakby Ci to powiedzieć... Buduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ponowne gratulacje! A ja znowu jestem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Wiem że jestem mała ale bez przesady :lol: Dobrze właśnie układa się do snu po kąpieli w pianie Oj fajnie być takim psem Poproszę więcej zdjęć z uszami... Chciałbyś być wykąpany w pianie i ułożony do snu? Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam Mam inne metody na usypianie, po kapieli w pianie psa??? czy kogoś innego?? Komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Chciałbyś być wykąpany w pianie i ułożony do snu? Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam Mam inne metody na usypianie, po kapieli w pianie Nie przystoi mi tego słuchać. Sławek mógłby mi wytłumaczyć że nie powinienem, a że chłopak po tych krokwiach skacze i pędzlem macha, to pewnie z tężyzną fizyczną u niego nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Wiem że jestem mała ale bez przesady :lol: Dobrze właśnie układa się do snu po kąpieli w pianie Oj fajnie być takim psem Poproszę więcej zdjęć z uszami... Chciałbyś być wykąpany w pianie i ułożony do snu? Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam To po co zastrzyk! Zacznij budować i już będziesz zasypiał w każdej wolnej chwili Jakby Ci to powiedzieć... Buduję. No cośTy??Nie wiedziałam! A może potrzebujesz coś przeciwbólowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Aga! Właśnie odwiedziłam Twój domek- rośnie śliczniutki!!! dzieki Ale z grillem się nie popisałaś... CZY KTOŚ BYŁ NA PIEWSZYM GRILLU U AGI JG? Nie? Dziękuję, nie mnam więcej pytań... ;_ Grill był bardzo kameralny Ale obiecuję że się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nie o to chodzi by złapac króliczka...1. Whisper - 922. kze - 913. fizyk - 624. maksiu - 535. kasztanka - 506. Sonika - 467. Majka - 398. Moniś - 359. Joanna i Janusz, SławekD-żonka, Teska - 3212. badi - 3113. Jezier - 2414. Aga J.G - 2215. Olkalybowa, Monka - 2117. Andrzejka - 1518. Agniesia - 1419. Joola - 1220. Jane, Funia - 1022. Wojty, facio - 924. Markus_Gdynia, verunia - 626. Janussz, ania - 528. Ewuś - 429. damiangajda, Jacek69 - 331. Daria, Baba_budowniczy, Paty - 234. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ide spac dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ide spac dobranoc Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam To po co zastrzyk! Zacznij budować i już będziesz zasypiał w każdej wolnej chwili Jakby Ci to powiedzieć... Buduję. No cośTy??Nie wiedziałam! A może potrzebujesz coś przeciwbólowego? Plecy mnie tak trochę rwą, ale to chyba przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dobranoc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Chciałbyś być wykąpany w pianie i ułożony do snu? Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam Mam inne metody na usypianie, po kapieli w pianie Nie przystoi mi tego słuchać. Sławek mógłby mi wytłumaczyć że nie powinienem, a że chłopak po tych krokwiach skacze i pędzlem macha, to pewnie z tężyzną fizyczną u niego nie najgorzej Ja jeszcze nic nie powqiedziałam więc nie ma przed czym zatykać uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam To po co zastrzyk! Zacznij budować i już będziesz zasypiał w każdej wolnej chwili Jakby Ci to powiedzieć... Buduję. No cośTy??Nie wiedziałam! A może potrzebujesz coś przeciwbólowego? Plecy mnie tak trochę rwą, ale to chyba przejdzie... To może mały masaż?? Mogę dać Ci skierowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ide spac dobranoc Ja też! Dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Aga mogłaby mnie nawet uśpić... Jeden zastrzyk i odjeżdżam To po co zastrzyk! Zacznij budować i już będziesz zasypiał w każdej wolnej chwili Jakby Ci to powiedzieć... Buduję. No cośTy??Nie wiedziałam! A może potrzebujesz coś przeciwbólowego? Plecy mnie tak trochę rwą, ale to chyba przejdzie... To może mały masaż?? Mogę dać Ci skierowanie! To już daj mu na duży masaż, co się będziesz rozdrabniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 To ja też uciekam spać Dobrej nocki życze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ooo.... i ja już odpadam bo mi się rezerwa zapaliła Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dzień dobry środowo Weekend już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witajcie do weekendu straszny szmat czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts