kze 07.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gonimy Prezesie, gonimy... 100-punkt juz bliziutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 wszystko na raz profil i administracja,w końcu jest ok. DZIEKI FORUMKI FORUMKOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że to niegramatyxcznie ale mi się podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 wszystko na raz profil i administracja,w końcu jest ok. DZIEKI FORUMKI FORUMKOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że to niegramatyxcznie ale mi się podoba!! Podzielamy Twoją radość. A teraz zapraszamy do "odpracowania", czyli pisania postów w RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 teraz to nauczcie kasię, jak się robi, aby mieć link pod skrótowym napisem typu "moj dziennik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gonimy Prezesie, gonimy... 100-punkt juz bliziutko... Oj czuję że tu mnie przegonisz, bo jestem na urlopie, czyli na budowie od rana do wieczora. Teraz wpadłem tylko na chwilę do domu, a zwykle wracam koło 20-21 i to padnięty strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 UDAŁO MI SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam na dole tak jak chciałam,kze dzięki Nie ma sprawy. Ale chyba chciałas zrobić tak: Komentarze czyli powinnaś wpisać [url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=53667&highlight=komentarze+dziennika+rozwazny+rom]Komentarze[/url] Majka przecież pokazywałem.. Może nie chce mieć takiego podpisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gonimy Prezesie, gonimy... 100-punkt juz bliziutko... Oj czuję że tu mnie przegonisz, bo jestem na urlopie, czyli na budowie od rana do wieczora. Teraz wpadłem tylko na chwilę do domu, a zwykle wracam koło 20-21 i to padnięty strasznie... Ale wieczorkami więcej osób bywa i więcej stronek pada... => większa szansa na zdobycie punkta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 A co to wszyscy czajnikują? Jeszcze nie jest koniec strony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to nadrabiam kze-chciałam.chciałam,oj chciałam tak zrobić jak pokazywałeś,ale mi nie wyszło,ja to wszystko robię na chybił trafił,jak mój syn ma mi coś wytłumaczyć to woli zrobić to sam 100 razy,Mam nadzieję że z budową pójdzie mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Noto półmetek minus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Majka-litości,mam dość zmian jak na jeden dzień, ale dzięki za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to nadrabiam kze-chciałam.chciałam,oj chciałam tak zrobić jak pokazywałeś,ale mi nie wyszło,ja to wszystko robię na chybił trafił,jak mój syn ma mi coś wytłumaczyć to woli zrobić to sam 100 razy,Mam nadzieję że z budową pójdzie mi lepiej Wystarczy jak w profilu zamienisz [url]http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=53667&highlight=komentarze+dziennika+rozwazny+rom [/url] na [url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=53667&highlight=komentarze+dziennika+rozwazny+rom]Komentarze[/url] i będzie po sprawie. Ale skoro sama w profilu takie rzeczy robisz, to nie jest z Toba tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Noto półmetek minus 1 No to półmetek minus 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Majka-litości,mam dość zmian jak na jeden dzień, ale dzięki za dobre chęci Majka dobrze prawi w temacie podpisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Widzę, że jest i Prezes i Kasztanka... Same doborowe towazystwo.. A za to Asiu, Ciebie też nie zauwazyłem... Ta to jest jak siedzę przy kompie po nocach.... nie ma za co! Witaj dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Widzę, że jest i Prezes i Kasztanka... Same doborowe towazystwo.. A za to Asiu, Ciebie też nie zauwazyłem... Ta to jest jak siedzę przy kompie po nocach.... nie ma za co! Witaj dziś! Witaj, Ciesze sie, że nie żywisz urazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witajcie! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz idę po moje dziecię do przedszkola, starsza ze szkoły na szczęście doszła sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Widzę, że jest i Prezes i Kasztanka... Same doborowe towazystwo.. A za to Asiu, Ciebie też nie zauwazyłem... Ta to jest jak siedzę przy kompie po nocach.... nie ma za co! Witaj dziś! Witaj, Ciesze sie, że nie żywisz urazy... pewnie,że nie. Czasem posty lecą tak szybko, że nie zdążę ich czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts