kze 07.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz idę po moje dziecię do przedszkola, starsza ze szkoły na szczęście doszła sama... A młodsze ile ma lat? Długo do przedszkola chodzi? Bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gram na komputerze w toto-lotka,jutro popróbuję,na dziś mam dosyć zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz idę po moje dziecię do przedszkola, starsza ze szkoły na szczęście doszła sama... A młodsze ile ma lat? Długo do przedszkola chodzi? Bez problemu? Ale pytań! To po kolei ma 6 lat, do przedszkola poszła jak skończyła 4 lata. Problemy z naszymi dziewczynami były takie, że nie chciały spać, więc odbieraliśmy je z przedszkola przed spaniem. Teraz problemu nie ma- Dominika chodzi chętnie,my trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Chyba że zatrudnię synka jak wróci ze szkoły,strasznie się zamotałam w tym profilu,otwierałam swoje str,z dziennikiem i kopiowałam i wklejałam strony www do profilu,namęczyłam się jak dziki osioł,mam dość jak na jeden dzień,a synek zna rózne skróty i tylko miga po klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gram na komputerze w toto-lotka,jutro popróbuję,na dziś mam dosyć zmian A nie lepiej zagrać w prawdziwego? Tam przynajmniej jak wcelujesz to jakąś kaskę możesz wygrać... Może na nowy dom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 no to ile do końca stronki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz idę po moje dziecię do przedszkola, starsza ze szkoły na szczęście doszła sama... A młodsze ile ma lat? Długo do przedszkola chodzi? Bez problemu? Ale pytań! To po kolei ma 6 lat, do przedszkola poszła jak skończyła 4 lata. Problemy z naszymi dziewczynami były takie, że nie chciały spać, więc odbieraliśmy je z przedszkola przed spaniem. Teraz problemu nie ma- Dominika chodzi chętnie,my trochę mniej Czyli od 4-roku można posyłać i jest OK. To dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to idę wysłać totka,co tam a nóż widelec,przydało by się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Chyba że zatrudnię synka jak wróci ze szkoły,strasznie się zamotałam w tym profilu,otwierałam swoje str,z dziennikiem i kopiowałam i wklejałam strony www do profilu,namęczyłam się jak dziki osioł,mam dość jak na jeden dzień,a synek zna rózne skróty i tylko miga po klawiaturze Synek na pewno poradzi sobie. Jak przeczyta nasze wskazówki to spewnościa będziesz miała nowy podpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 no to ile do końca stronki?? 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 moje dzieci przy Waszych to staruchy Ania - 1 gimnazjum, sama wraca po szkole prosto do mojej pracy, Michał - IV podstawówki - sam wraca do mieszkania babci, ale potem musi ktoś go odwozić na zajęcia do filharmonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to idę wysłać totka,co tam a nóż widelec,przydało by się bardzo Ja też staram się grywać, ale nigdy nie wygrałem więcej niż 10pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 moje dzieci przy Waszych to staruchy Ania - 1 gimnazjum, sama wraca po szkole prosto do mojej pracy, Michał - IV podstawówki - sam wraca do mieszkania babci, ale potem musi ktoś go odwozić na zajęcia do filharmonii To zdolne masz dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to idę wysłać totka,co tam a nóż widelec,przydało by się bardzo Ja sobie kilka(dziesiąt ) stron temu obiecałam, że zagram, a tymczasem już kilka kumulacji minęło, a ja do punktu mam ciągle nie podrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 A moje dzieci przy waszych to emeryci ,synki szt.3 -lat 18,14 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to idę wysłać totka,co tam a nóż widelec,przydało by się bardzo Ja też staram się grywać, ale nigdy nie wygrałem więcej niż 10pln... jakas kumulacja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 813? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts