Whisper 07.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 fotek oczywiście( profil przedni) To seksizm i przedmiotowe traktowanie mężczyzn!!! Jakie przedmiotowe jakie przedmiotowe zaraz powie że jest molestowany Jeszcze nie, a są jakieś propozycje? a Luśka oczy nie wydrapie Jak będę molestowany to tylko pocieszać może, bo to by dla mnie straszny stres był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 jak widzisz Prezesie... sa rzeczy na niebie na forum o którym sie nie sniło filozofom Filozofowie nie wiedzieli o RW, dlatego im sie nie śniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 maksiu nie idz! soorrry kasztanka ale musze.. nie chce sie obudzic za dwie-trzy godziny z glowa na klawiaturze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil Niestety regulamin jest bezwzględny. Prawda maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 dziwne rzeczy sie dzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 fotek oczywiście( profil przedni) To seksizm i przedmiotowe traktowanie mężczyzn!!! Jakie przedmiotowe jakie przedmiotowe zaraz powie że jest molestowany Jeszcze nie, a są jakieś propozycje? a Luśka oczu nie wydrapie Ja tam sie skryje pod profesją, to może mi się upiecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil Niestety regulamin jest bezwzględny. Prawda maksiu? tzn???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil Niestety regulamin jest bezwzględny. Prawda maksiu? nie roszcze sobie praw do tego punktu... wiec nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czas się pożegnać Dobrej nocy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. moze zaraz posypia sie ujawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czas się pożegnać Dobrej nocy zycze dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 duchy moze ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czas się pożegnać Dobrej nocy zycze dobranoc no to ja tez mowie dobranoc i zmykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.09.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 pif-paf ? dwururka się zacięła Chyba raczej przedwczesny wyt... wystrzał no ladnie... zaczynaja sie pochody.. a swoja droga gratulacje dla szybkiej reki tego ktory skasowal posta No właśnie, jakim cudem ktoś skasował posta, który został "przykryty" następnym? Bo 59 był mój, 60 maksiowy, a potem okazało się że mój był 58, maksiowy 59 tez mi sie wydawalo ze maksiutrafil prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. Ciekawe kto to Ja na pewno nie bo się zagapiłam i zdziwiłam się że maksiowe pi-paf jest na końcu strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czas się pożegnać Dobrej nocy zycze dobranoc no to ja tez mowie dobranoc i zmykam... buuuuuu papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 chiba duchi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. No i sie nie zgodzę - brak potem możliwości zweryfikowania, kto naprawdę tego punkta zdobył - patrząc na wątek teraz a nie przed pięcioma minutami jest to kasztanka. A potem przy liczeniu punktów się nie będzie zgadzać... Ja chętnie za to dowiem się, kto skasował tego posta - nie to żebym miał opieprzać, bo skasować każdenu wolno , ale interesuje mnie jak on/ona to zrobił - teoretycznie było to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 tez chyba ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts