Whisper 07.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to i ja chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. No i sie nie zgodzę - brak potem możliwości zweryfikowania, kto naprawdę tego punkta zdobył - patrząc na wątek teraz a nie przed pięcioma minutami jest to kasztanka. A potem przy liczeniu punktów się nie będzie zgadzać... Ja chętnie za to dowiem się, kto skasował tego posta - nie to żebym miał opieprzać, bo skasować każdenu wolno , ale interesuje mnie jak on/ona to zrobił - teoretycznie było to niemożliwe. dlaczego niemozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to ja też co tak sama będę tu siedziała Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to i ja chyba też bleeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No to ja też co tak sama będę tu siedziała Dobranoc bleeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 jakos wam nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 tez chyba ide spac bleeeeee pierwsza zaczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ciekaweeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 tez chyba ide spac bleeeeee pierwsza zaczęłaś bleeee bo chce mi sie spac i przymierzam sie ale nie chowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 5529 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. No i sie nie zgodzę - brak potem możliwości zweryfikowania, kto naprawdę tego punkta zdobył - patrząc na wątek teraz a nie przed pięcioma minutami jest to kasztanka. A potem przy liczeniu punktów się nie będzie zgadzać... Ja chętnie za to dowiem się, kto skasował tego posta - nie to żebym miał opieprzać, bo skasować każdenu wolno , ale interesuje mnie jak on/ona to zrobił - teoretycznie było to niemożliwe. dlaczego niemozliwe? Bo nie możesz skasować postu, jeśli ktoś napisał następnego. Innymi słowy - można skasować tylko ostatni post w wątku. A ostatnim był post mój (59), potem maksia (60), a potem zrobił się nagle mój 58 a maksiowy 59. Czyli ktoś skasował posta przed moim! Co prawda kiedy wysyłałem posta, to coś się ślimaczyło, może baza się zwiesiła na chwilkę, poszła dyspozycja skasowania posta, ale nie została wykonana przed nowymi wpisami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 tez chyba ide spac bleeeeee pierwsza zaczęłaś bleeee bo chce mi sie spac i przymierzam sie ale nie chowam mi się w sumie nie chce ale rozsądek mówi trzeba bo rano trzeba wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 jest tu kto??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz... przed chwilką widziałem przy swoim poście krzyżyk do kasowania - a był za mną post monki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 prezesie... tak w kwestii formalnej.. ja bym przyznal temu komus, jak sie oczywscie on/ona przyzna dodatkowy punkt.. skasowanie posta w takich warunkach to naprawde rekord rekordów.. No i sie nie zgodzę - brak potem możliwości zweryfikowania, kto naprawdę tego punkta zdobył - patrząc na wątek teraz a nie przed pięcioma minutami jest to kasztanka. A potem przy liczeniu punktów się nie będzie zgadzać... Ja chętnie za to dowiem się, kto skasował tego posta - nie to żebym miał opieprzać, bo skasować każdenu wolno , ale interesuje mnie jak on/ona to zrobił - teoretycznie było to niemożliwe. dlaczego niemozliwe? Bo nie możesz skasować postu, jeśli ktoś napisał następnego. Innymi słowy - można skasować tylko ostatni post w wątku. A ostatnim był post mój (59), potem maksia (60), a potem zrobił się nagle mój 58 a maksiowy 59. Czyli ktoś skasował posta przed moim! Co prawda kiedy wysyłałem posta, to coś się ślimaczyło, może baza się zwiesiła na chwilkę, poszła dyspozycja skasowania posta, ale nie została wykonana przed nowymi wpisami? achaaaaa rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 A ja już nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz... przed chwilką widziałem przy swoim poście krzyżyk do kasowania - a był za mną post monki no widzsz moze prezesum tak moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zaraz... przed chwilką widziałem przy swoim poście krzyżyk do kasowania - a był za mną post monki dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ...cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts