SławekD-żonka 08.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Kobieta jest zawsze sprawna! ale po porodzie świat staje na głowie, trzeba sobie pewne rzeczy poukładać, dajmy jej czas. A ile czasu układa się taki swiat? Nasz do dzisiaj stoi na głowie - i chyba juz tak zostanie Sam się niedługo przekonasz - jak taka kruszynka wyląduje w domu, to wszystko dookoła niej się kręci, wszystko się pod nią dostosowywuje, ale i tak jest cudnie No już nie mogę doczekać się... taki maluszek / maluszaka... Cudnie jest na prawdę - ale to tak z perspektywy matki, musiał byś się Sławka zapytac jak tato się na to zaopatruje A pozwolę sobie zapytać, bo nie wiem czy dobrze pamiętam (coś mi ta pamięć szwankuje ostatnio ) - rodzicie razem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Kobieta jest zawsze sprawna! ale po porodzie świat staje na głowie, trzeba sobie pewne rzeczy poukładać, dajmy jej czas. A ile czasu układa się taki swiat? Nasz do dzisiaj stoi na głowie - i chyba juz tak zostanie Sam się niedługo przekonasz - jak taka kruszynka wyląduje w domu, to wszystko dookoła niej się kręci, wszystko się pod nią dostosowywuje, ale i tak jest cudnie No już nie mogę doczekać się... taki maluszek / maluszaka... Cudnie jest na prawdę - ale to tak z perspektywy matki, musiał byś się Sławka zapytac jak tato się na to zaopatruje A pozwolę sobie zapytać, bo nie wiem czy dobrze pamiętam (coś mi ta pamięć szwankuje ostatnio ) - rodzicie razem??? Planowane jest razem. Ja mam za zadanie podnosić na duchu i robić na etacie fotoreportera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja jestem w pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Jestem, jestem... poszedłem po cherbatę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja jestem w pracy jestem W zasadzie ja też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Jestem, jestem... poszedłem po cherbatę.. Kze, ty ciągle ta Twoją ©herbatkę i ©herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja dopiero będę w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Jestem, jestem... poszedłem po cherbatę.. Kze, ty ciągle ta Twoją ©herbatkę i ©herbatkę Ale wczoraj była nawet kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Jestem, jestem... poszedłem po cherbatę.. Kze, ty ciągle ta Twoją ©herbatkę i ©herbatkę Ale wczoraj była nawet kawka To wszystko przez zapracowanie.. Musze pamietać o herbatce... Czasami mam takie słowa, które nie wiedzieć czemu tak piszę.. na szczęście mam Word'a, a on poprawia takie błedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja dopiero będę w pracy Druga, czy trzecia zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Chyba wszyscy pracują lub budują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Jestem, jestem... poszedłem po cherbatę.. Kze, ty ciągle ta Twoją ©herbatkę i ©herbatkę Ale wczoraj była nawet kawka To wszystko przez zapracowanie.. Musze pamietać o herbatce... Czasami mam takie słowa, które nie wiedzieć czemu tak piszę.. na szczęście mam Word'a, a on poprawia takie błedy... Ja też mam takie słowa co nijak mi pasują w poprawnej pisowni a Word czasami potrafi bałaganu narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I gdzie się wszyscy pochowali Jestem, jestem... poszedłem po cherbatę.. Kze, ty ciągle ta Twoją ©herbatkę i ©herbatkę Ale wczoraj była nawet kawka To wszystko przez zapracowanie.. Musze pamietać o herbatce... Czasami mam takie słowa, które nie wiedzieć czemu tak piszę.. na szczęście mam Word'a, a on poprawia takie błedy... Ja też mam takie słowa co nijak mi pasują w poprawnej pisowni a Word czasami potrafi bałaganu narobić A jak potrafi zamieszać w mailach... Czasami wysyłam maila do wszystkich w firmie.. Wtedy bardzo uważam co piszę, bo Word (Outlook) potrafi zniekształacać wyrazy i treść wiadomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Chyba wszyscy pracują lub budują... Ja pracuję - intensywnie, zaraz muszę iść do sekretariatu zobaczyć jak tam prezes i odwalić resztę roboty sekretarki - byle do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ale swoja drogą to ciekawe kto ustalił, że np. herbata pisze się przez "h", a nie przez "ch"..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Chyba wszyscy pracują lub budują... Ja pracuję - intensywnie, zaraz muszę iść do sekretariatu zobaczyć jak tam prezes i odwalić resztę roboty sekretarki - byle do poniedziałku Ja wykonuję bardziej informatyczne czynnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja dopiero będę w pracy Druga, czy trzecia zmiana? U mnie wpracy są tyklo 2 zmiany więc ja dzisija na drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 822? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts