Aga J.G 08.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 System pracy bardzo mi odpowiada Oczywiście że łatwiej mi wszystko dopilnować Tylko poprostu wolałabym wcale nie pracować To pozostaje mieć dobrze zarabiajacego męża... Męża mam jednak troche za mało zarabia żebym mogła zrezygnować z pracy To pozostaje załatwienie dobrze płatnej pracy mężowi i .. już mozna nie pracowac... Jasne jasne To nie jest takie proste na naszym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 To może warto załozyć własną firmę?Ponoć największa konkurencja jest w Warszawie, a poza nią już znacznie mniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 To może warto załozyć własną firmę? Ponoć największa konkurencja jest w Warszawie, a poza nią już znacznie mniejsza.. Jasne Kze tylko jaką firmę Zeby mieć firmę to trzeba mieć o czyms pojęcie Bo na pielęgniarstwie to ciężko zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 To może warto załozyć własną firmę? Ponoć największa konkurencja jest w Warszawie, a poza nią już znacznie mniejsza.. Jasne Kze tylko jaką firmę Zeby mieć firmę to trzeba mieć o czyms pojęcie Bo na pielęgniarstwie to ciężko zarobić A usługi polegające na pomocy i opiece nad starszymi osobami? Przecież teraz żyjemy dłużej i chcemy żyć na lepszym poziomie? Jako pielęgniarka możesz klientelę znajdować w szpitalu i proponować im później opieke po wyjsciu. Na początek opieka w dni w które nie dyżurujesz... To jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest No to już jest przegięcie...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Oj Kze widać że Ty zyjesz w innym swiecie ( bez urazy ) u nas zwyczjnie ludzi nie stać na taka opiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest No to już jest przegięcie...!!! Dokładnie ... niech babę dundel świśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Oj Kze widać że Ty zyjesz w innym swiecie ( bez urazy ) u nas zwyczjnie ludzi nie stać na taka opiekę Zbadanie rynku i segmentu klientów docelowych jest fundamentalną kwestią!! To moze usługi polegajace na wykupywaniu lekarstw, a moze opieka nad chorymi dziećmi.. Trzeba wykreować zapotrzebowanie na jakieś usługi, czyli przekonać, że trzeba coś chcieć. Albo ustalić kto ma kasę i czego może potrzebować, a potem uświadomić mu to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest No to już jest przegięcie...!!! Dokładnie ... niech babę dundel świśnie A w jakim mieście są takie zwyczaje? W Wawie? Nie wiem, gdzie jest Suchy Las... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest Tak xle to u nas nie jest Choć czasami nie mam czasu nawet na sisi Ale nikt mi tego nie zbarania poprostu jak się cos dzieje to człowiek nie mysli o takich sprawach Mnie ogólnie męczy sytuacja w służbie zdrowia i chyba dlatego się tak cięzko pracuje, człowiek siódme poty wylewa i g... z tego ma A ludzkie życie w moich rekach i na dodatek dziecka A tutaj limity sie kończą szlag człowieka trafia i oszczędzaj oszczędzaj Dobra koniec bo juz mam nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest No to już jest przegięcie...!!! Dokładnie ... niech babę dundel świśnie A w jakim mieście są takie zwyczaje? W Wawie? Nie wiem, gdzie jest Suchy Las... Poznań - na razie jest Poznań - zachód qrcze chyba dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest Tak xle to u nas nie jest Choć czasami nie mam czasu nawet na sisi Ale nikt mi tego nie zbarania poprostu jak się cos dzieje to człowiek nie mysli o takich sprawach Mnie ogólnie męczy sytuacja w służbie zdrowia i chyba dlatego się tak cięzko pracuje, człowiek siódme poty wylewa i g... z tego ma A ludzkie życie w moich rekach i na dodatek dziecka A tutaj limity sie kończą szlag człowieka trafia i oszczędzaj oszczędzaj Dobra koniec bo juz mam nerwa To wszystko jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest Tak xle to u nas nie jest Choć czasami nie mam czasu nawet na sisi Ale nikt mi tego nie zbarania poprostu jak się cos dzieje to człowiek nie mysli o takich sprawach Mnie ogólnie męczy sytuacja w służbie zdrowia i chyba dlatego się tak cięzko pracuje, człowiek siódme poty wylewa i g... z tego ma A ludzkie życie w moich rekach i na dodatek dziecka A tutaj limity sie kończą szlag człowieka trafia i oszczędzaj oszczędzaj Dobra koniec bo juz mam nerwa To może da się dorobić w jakiejść prywatnej klinice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest Tak xle to u nas nie jest Choć czasami nie mam czasu nawet na sisi Ale nikt mi tego nie zbarania poprostu jak się cos dzieje to człowiek nie mysli o takich sprawach Mnie ogólnie męczy sytuacja w służbie zdrowia i chyba dlatego się tak cięzko pracuje, człowiek siódme poty wylewa i g... z tego ma A ludzkie życie w moich rekach i na dodatek dziecka A tutaj limity sie kończą szlag człowieka trafia i oszczędzaj oszczędzaj Dobra koniec bo juz mam nerwa To może da się dorobić w jakiejść prywatnej klinice? W prywatnych klinikach tez nie maja za wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Oj Kze widać że Ty zyjesz w innym swiecie ( bez urazy ) u nas zwyczjnie ludzi nie stać na taka opiekę Zbadanie rynku i segmentu klientów docelowych jest fundamentalną kwestią!! To moze usługi polegajace na wykupywaniu lekarstw, a moze opieka nad chorymi dziećmi.. Trzeba wykreować zapotrzebowanie na jakieś usługi, czyli przekonać, że trzeba coś chcieć. Albo ustalić kto ma kasę i czego może potrzebować, a potem uświadomić mu to... Jasne jasne tylko na tych co mają kasę to ja u nas nie zarobię na bułki Bo mnie dojazdy zjedzą, przerabuiałysmy juz ten temat z koleżnakmi, ludzie wolą oddać dzieci rodziców do zakładów opieki a tych na naszym terenie nie brakuje niż brać kogoś do domu. Tam zabierają renty i wychodzi i m taniej niż płacić pielęgniarce Recepty itp. sprway załatwiaja u nas siostry PCK i pielęgniarki srodowiskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja myślę, że generalnie nalezy zastanowić się gdzie mozna by było wykorzystać Twoje kwalifikacje, czyli znaleźć jakąś niszę. Niemożliwe, żeby nic nie było.. A może pomoc przy nowo narodzonych dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja myślę, że generalnie nalezy zastanowić się gdzie mozna by było wykorzystać Twoje kwalifikacje, czyli znaleźć jakąś niszę. Niemożliwe, żeby nic nie było.. A może pomoc przy nowo narodzonych dzieciach? Od tego sa położne środowiskowwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja myślę, że generalnie nalezy zastanowić się gdzie mozna by było wykorzystać Twoje kwalifikacje, czyli znaleźć jakąś niszę. Niemożliwe, żeby nic nie było.. A może pomoc przy nowo narodzonych dzieciach? Od tego sa położne środowiskowwe No to trzeba dalej zastanawiać się.. Na pewno jest jakaś nisz w którą mogłaby Aga wejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Aga - wczoraj przełożona powiedziała mojemu braciszkowi, że nie wolno mu wychodzić siku w pracy a że brat jest rejestratorem medycznym na urologii, więc zaczął załatwiać sobie 'zamontowanie' cewnika Ja się dzisiaj śmieję, ale to wcale śmieszne nie jest Tak xle to u nas nie jest Choć czasami nie mam czasu nawet na sisi Ale nikt mi tego nie zbarania poprostu jak się cos dzieje to człowiek nie mysli o takich sprawach Mnie ogólnie męczy sytuacja w służbie zdrowia i chyba dlatego się tak cięzko pracuje, człowiek siódme poty wylewa i g... z tego ma A ludzkie życie w moich rekach i na dodatek dziecka A tutaj limity sie kończą szlag człowieka trafia i oszczędzaj oszczędzaj Dobra koniec bo juz mam nerwa To może da się dorobić w jakiejść prywatnej klinice? Ja pracuje w prywatnym zakładzie spólce akcyjnej Ale nas limity też dotycza a płatni pacjenci to są na wagę złota I rzadko z naszego terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts