kze 08.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A jakby zajmować się organizacją i wynajmować te pielegniarki środowiskowe, oferować opiekę nad dziećmi (wykwalifikowana, medyczna), albo zorganizować przechowalnię dla dzieci na popołudnia. W końcu kto nie odda dziecka pod opiekę pielęgniarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja myślę, że generalnie nalezy zastanowić się gdzie mozna by było wykorzystać Twoje kwalifikacje, czyli znaleźć jakąś niszę. Niemożliwe, żeby nic nie było.. A może pomoc przy nowo narodzonych dzieciach? Od tego sa położne środowiskowwe No to trzeba dalej zastanawiać się.. Na pewno jest jakaś nisz w którą mogłaby Aga wejść... Kze gdybym mieszkła w takiej Wawie to bym miała tyle nisz że nie wyrobiłam bym z robota a u nas to nawet szkoły rodzenia nie zdały egzaminu Poprostu bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A jakby szkolenia z pierwszej pomocy organizować...Trzeba pomysleć, gdzie mozna wykorzystać wiedzę z medycyny.. O! A może przedstawiciel handlowy w firmie famaceutycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja myślę, że generalnie nalezy zastanowić się gdzie mozna by było wykorzystać Twoje kwalifikacje, czyli znaleźć jakąś niszę. Niemożliwe, żeby nic nie było.. A może pomoc przy nowo narodzonych dzieciach? Od tego sa położne środowiskowwe No to trzeba dalej zastanawiać się.. Na pewno jest jakaś nisz w którą mogłaby Aga wejść... Kze gdybym mieszkła w takiej Wawie to bym miała tyle nisz że nie wyrobiłam bym z robota a u nas to nawet szkoły rodzenia nie zdały egzaminu Poprostu bieda Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A jakby zajmować się organizacją i wynajmować te pielegniarki środowiskowe, oferować opiekę nad dziećmi (wykwalifikowana, medyczna), albo zorganizować przechowalnię dla dzieci na popołudnia. W końcu kto nie odda dziecka pod opiekę pielęgniarki... Te pielęgniarki są prz przychodniach taki jest u nas wymóg każda przychodnia musi miec pielęgniarkę środowiskową i położoną środowiskową Przechowalnią to u nas się zajmują babcie koleżnaki lub opiekunki które zajmują się dziećmi rano jesli te nie chodzą do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A jakby szkolenia z pierwszej pomocy organizować... Trzeba pomysleć, gdzie mozna wykorzystać wiedzę z medycyny.. O! A może przedstawiciel handlowy w firmie famaceutycznej? Kursy to u nas organizuje szkoła dawny medyk też się ratuja jak mogą Po drugie do tego trzeba mieć odpwiednie kfalifikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 HEJ! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja myślę, że generalnie nalezy zastanowić się gdzie mozna by było wykorzystać Twoje kwalifikacje, czyli znaleźć jakąś niszę. Niemożliwe, żeby nic nie było.. A może pomoc przy nowo narodzonych dzieciach? Od tego sa położne środowiskowwe No to trzeba dalej zastanawiać się.. Na pewno jest jakaś nisz w którą mogłaby Aga wejść... Kze gdybym mieszkła w takiej Wawie to bym miała tyle nisz że nie wyrobiłam bym z robota a u nas to nawet szkoły rodzenia nie zdały egzaminu Poprostu bieda Ale ja też nie byłem w szkole rodzenia... Trzeba znaleźć coś co jest niezbędne np. zakup leków, jedzenia czy wykreowć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 HEJ! Cześć!! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Zaczyna się czajnikowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dzień dobry!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jeszcze nie ma końca strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 DZIEŃ DOBRY!!!!!! Fuuuuuuuuuuunia!!! No co u Ciebie? Jest Baby? Wszyscy się martwili.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 DZIEŃ DOBRY!!!!!! OOOOOOOOOOOOOOOOO FUNIA Co słychać - pisz szybko, bo my tu już opowieści napisaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dzień dobry!!!!!! fuuuuuuuuuuunia!!! No co u ciebie? Jest baby? Wszyscy się martwili.. jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Kze problem jest w tym że potrzeby są duże tylko z kasą krucho Już to ćwiczyłysmy z koleżnakami, ale poprostu zeby był na to popyt to stawki muszą byc niskei jak stawki są niskie to sie nie opłaca i kółko się zamyka A jak juz kogos stać to zaraz robi z nas jeszcze sprzątaczkę praczkę i gosposię domową - bo uważa że skoro ma kasę to mu wolne a jak się nie zgadzasz to zatrudnia sobie kogoś do pomocy bez zawodu i ten robi wszystko albo jeszcze więcje za dużo mniejsze pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 823? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 DZIEŃ DOBRY!!!!!! Fuuuuuuuuuuunia!!! No co u Ciebie? Jest Baby? Wszyscy się martwili.. JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej szczegółów, więcej szczegółów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts