Aga J.G 08.09.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A o której przyszła na świat? Były problemy? Po czym poznam, że żona juz zaraz będzie rodzić? Może jakieś wskazówki... 16.25 problemów fizjologicznie nie było, ale ból............... Wskazówki - być z żoną, pomagać ja wspierac, masować kręgosłup rodzić w wodzie i nie dać sie zbyć jak powiedzą, że nie można albo coś. O bólu zapomnisz, najważniejsze że zdrowa i że już jesteście w domku Co do wody to się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bardzo dziękuję, za wszytskie gratulki, na razie spadam,pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A o której przyszła na świat? Były problemy? Po czym poznam, że żona juz zaraz będzie rodzić? Może jakieś wskazówki... 16.25 problemów fizjologicznie nie było, ale ból............... Wskazówki - być z żoną, pomagać ja wspierac, masować kręgosłup rodzić w wodzie i nie dać sie zbyć jak powiedzą, że nie można albo coś. O bólu zapomnisz, najważniejsze że zdrowa i że już jesteście w domku Co do wody to się nie wypowiadam Mi też tak mówili, a ja nie wierzyłam, ale to fakt, to się zapomina (tzn pamiętam, że była jazda, że film się urywał, ale to wszystko) - i to jest też jeden z dziwów natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bardzo dziękuję, za wszytskie gratulki, na razie spadam, pa pa Biegnij do małej czekamy na zdjęcia i wpadaj do nas czasmi poopowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bardzo dziękuję, za wszytskie gratulki, na razie spadam, pa pa Przyjemności i samej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 To jeszcze ja sie dołaczam do gratulacji z powodu narodzin maleństwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A o której przyszła na świat? Były problemy? Po czym poznam, że żona juz zaraz będzie rodzić? Może jakieś wskazówki... 16.25 problemów fizjologicznie nie było, ale ból............... Wskazówki - być z żoną, pomagać ja wspierac, masować kręgosłup rodzić w wodzie i nie dać sie zbyć jak powiedzą, że nie można albo coś. O bólu zapomnisz, najważniejsze że zdrowa i że już jesteście w domku Co do wody to się nie wypowiadam Mi też tak mówili, a ja nie wierzyłam, ale to fakt, to się zapomina (tzn pamiętam, że była jazda, że film się urywał, ale to wszystko) - i to jest też jeden z dziwów natury Jazdę się pamięta, ale potem jest takie szczęscie że wszystko mija Chociaż powiem że jak moja przyjaciólka rodziła w lipcu to wróciły mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Czyli w pon o 16.25... Długo rodziłaś?. zorientowałam się, ze coś będzie o 2 nad ranem, od 5 do 11 leżałam na porodówce z bólami krzyżowymi ale bez skurczy, więc mnie troszkę olali i desłali na oddział z diagnozą - "dziś nie urodzi" o 14 oddeszły mi wody, ale dalej bez skuczy i odpowiedniego rozwarcia, a dziekii Misowi i wannie o 16.25 było po wszystkim A na co moga powiedzieć, że się nie da?. Np. na poród w wodzie, na piłki ii tp. Zapamiętałem: masować kręgosłup i wspierać. WSPIERAC!!!!! I kochać Spadam pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Myslę że czas na szampana http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Do zobaczenia Funiu teraz odpoczywaj i nabieraj sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Myslę że czas na szampana To bardzo dobry czas no to wypijmy za zdrowie Haneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja też uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Zdrowie Haneczki http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Myslę że czas na szampana http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Teraz już na serio zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Myslę że czas na szampana http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie Oj będzie nam rosło nowe pokolenie forumowiczów i członków RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 FUNIA - GRATULACJE I spóźnione dla KZE za trafienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Odpoczywaj Funia, odpoczywaj.... Kawał dobre roboty został zrobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts