kze 08.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze Może Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Wtrące swoje trzy grosze do dyskusji o pielęgniarstwie z tej racji że moja koleżanka małżonka również tym się trudni. Niestety przyłączam się do opinii Kasi. Poziom zamożności społeczeństwa niestety nie pozwala jeszcze na szerokie korzystanie z usług pielęgniarskich i nieprędko to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Achhhhhh, taki słodki ciamkacz jest uroczy, nasza też niedawno się urodziła i była taka malusia ... http://foto.onet.pl/upload/34/78/_314558_n.jpg ... a dzisiaj kończy 13 miesięcy i zapieprza na własnych nóżkach i jej wąsy rosną http://pc.labfoto.pl/photos/p/c/1/c1fa086a4b1c1b0745261051b1b29b1b-992124.jpg Tak sobie musiałam powklejać - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to jak świętujemy dalej czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Kasia superowy ten twój mały skarb jak ja uwielbiam te dzicięce wałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to jak świętujemy dalej czy nie Swiętujemy!!! Funia już może pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 I spóźnione dla KZE za trafienia[/b] Dzięki, dzięki... Dziś udaje się iść jak burza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Kasia superowy ten twój mały skarb jak ja uwielbiam te dzicięce wałeczki Dziękuję A świętować świętujemy http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/aperitif/campari.jpg serwuję z lodem i sokiem pomarańczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Funia nawet musi pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to jak świętujemy dalej czy nie Swiętujemy!!! Funia już może pić? Hihihi, jeszcze nie może, choć podobno piwo jest dobre na laktację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to jak świętujemy dalej czy nie Swiętujemy!!! Funia już może pić? Hihihi, jeszcze nie może, choć podobno piwo jest dobre na laktację karmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to dorzucę wino http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/72p1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to dorzucę wino http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/72p1.jpg To ja poczestuję się czerwonym. Ponoć dobre na krążenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? to wyjazd do Sopotu grozi ciążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? to wyjazd do Sopotu grozi ciążą Ale poziom pyłków był w tym roku w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 824? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts