maksiu 08.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czołem stukacze.. zajrzalem na chwilke... zaraz lece do drugiej roboty.. Widzę, że wywołałem Cie... Ominęła Cię informacja o sukcesie Funi... wcale mnie nie omineła.. moj super system szerająco-wyszykujący powiadomił mnie dzis o godzinie 13:50 ze Funia obwiescila wszystkim to co i tam wiedzialem od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czołem stukacze.. zajrzalem na chwilke... zaraz lece do drugiej roboty.. Widzę, że wywołałem Cie... Ominęła Cię informacja o sukcesie Funi... wcale mnie nie omineła.. moj super system szerająco-wyszykujący powiadomił mnie dzis o godzinie 13:50 ze Funia obwiescila wszystkim to co i tam wiedzialem od poniedziałku Wiedziałeś - i nie przekazałes tej wyczekiwanej informacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czołem stukacze.. zajrzalem na chwilke... zaraz lece do drugiej roboty.. Widzę, że wywołałem Cie... Ominęła Cię informacja o sukcesie Funi... wcale mnie nie omineła.. moj super system szerająco-wyszykujący powiadomił mnie dzis o godzinie 13:50 ze Funia obwiescila wszystkim to co i tam wiedzialem od poniedziałku Myśmy też dużo rzeczy podejrzewali, niemniej oficjalne info to oficjalne info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czołem stukacze.. zajrzalem na chwilke... zaraz lece do drugiej roboty.. Widzę, że wywołałem Cie... Ominęła Cię informacja o sukcesie Funi... wcale mnie nie omineła.. moj super system szerająco-wyszykujący powiadomił mnie dzis o godzinie 13:50 ze Funia obwiescila wszystkim to co i tam wiedzialem od poniedziałku Wiedziałeś - i nie przekazałes tej wyczekiwanej informacji! No właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czołem stukacze.. zajrzalem na chwilke... zaraz lece do drugiej roboty.. Widzę, że wywołałem Cie... Ominęła Cię informacja o sukcesie Funi... wcale mnie nie omineła.. moj super system szerająco-wyszykujący powiadomił mnie dzis o godzinie 13:50 ze Funia obwiescila wszystkim to co i tam wiedzialem od poniedziałku Wiedziałeś - i nie przekazałes tej wyczekiwanej informacji! dobre zródło informacji jest dobre dlatego ze nie jest ujawnione... pozatym i tak najlepiej zeby o tym napisala sama zainteresowana... prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ale my tu w głowę zachodziliśmy co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 czołem stukacze.. zajrzalem na chwilke... zaraz lece do drugiej roboty.. Widzę, że wywołałem Cie... Ominęła Cię informacja o sukcesie Funi... wcale mnie nie omineła.. moj super system szerająco-wyszykujący powiadomił mnie dzis o godzinie 13:50 ze Funia obwiescila wszystkim to co i tam wiedzialem od poniedziałku Wiedziałeś - i nie przekazałes tej wyczekiwanej informacji! dobre zródło informacji jest dobre dlatego ze nie jest ujawnione... pozatym i tak najlepiej zeby o tym napisala sama zainteresowana... prawda? Zawsze można było napisac info w imieniu Funi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dobrze moi mili, muszę lecieć do prezeska i po dzidzię, więc przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ale my tu w głowę zachodziliśmy co sie dzieje nie pisaliscie niczego co by nie bylo zgodne z prawda, wiec nie reagowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ale my tu w głowę zachodziliśmy co sie dzieje nie pisaliscie niczego co by nie bylo zgodne z prawda, wiec nie reagowalem A jajaj Maksiu myśmy ją juz prawie na cc wysłali - a to nieprawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 doczytałam........... Funia gratulacje dla Miśka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ale my tu w głowę zachodziliśmy co sie dzieje nie pisaliscie niczego co by nie bylo zgodne z prawda, wiec nie reagowalem Trzeba było pisać!! Potwierdzenie info jest zawsze wskazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja się serio zaczynałam martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja się serio zaczynałam martwić Ja też się martwiłem, bo nie było wiadomo co i jak... Przecież z cc nigdy nic nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Gdzie wszyscy uciekli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No to żona ma termin na 19.09, ale doktór powiedziała, że może sie ciut przedłuzyć... No to zobaczymy jak to bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Samemu nudno jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dobrze, że z Funią jest OK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Niemniej szkoda, że Maksiu nic nie mówił, jak coś wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Widzę, że we wrzesniu przyszło lato... Czyli nie jest istotnie jak się zaczynało lato, ważne jak sie kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts