kasztanka 08.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 joola ale masz superowo! a kuchnia bajera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 z pewna taka niesmialoscia Dobry wieczor wszystkim witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć Joola jak tam kartony juz spakowane? Cześć Monka Kartony częściowo spakowane, do środy muszę się wyprowadzić więc ...jak ja to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 cooolll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 z pewna taka niesmialoscia dobry wieczor wszystkim Witamy, witamy i o składeczkę na rzecz RW się domagamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Whisper Prezesum Recordum Czy ja też będę mogła kiedyś liczyć na tytuł Skarbnikum Rekordum Wszyscy mnie pytają jakbym ja się sam o tytuł wystarał Ja nic nie wiem, dawali to wziąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć Joola jak tam kartony juz spakowane? Cześć Monka Kartony częściowo spakowane, do środy muszę się wyprowadzić więc ...jak ja to zrobię Jakoś pójdzie ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 joola ale masz superowo! a kuchnia bajera! Kasztanka, dzięki zobaczysz, niedługo też tak będziesz miała. Do mnie jeszcze nie dociera, że to prawie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 z pewna taka niesmialoscia dobry wieczor wszystkim Uwaga! Skup się, popatrz prezesowi w oczy i powiedz głośno i wyraźnie czy Ty jesteś chłopczyk czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Whisper Prezesum Recordum Czy ja też będę mogła kiedyś liczyć na tytuł Skarbnikum Rekordum Wszyscy mnie pytają jakbym ja się sam o tytuł wystarał Ja nic nie wiem, dawali to wziąłem... Prezesum, nie nerwujsja dobrze zrobiłeś, bo jak to stare przysłowie pszczół mówi: Jak dają to bierz - jak biją to uciekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć Joola jak tam kartony juz spakowane? Cześć Monka Kartony częściowo spakowane, do środy muszę się wyprowadzić więc ...jak ja to zrobię ale masz fajoooowoooooo jtez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 z pewna taka niesmialoscia dobry wieczor wszystkim Uwaga! Skup się, popatrz prezesowi w oczy i powiedz głośno i wyraźnie czy Ty jesteś chłopczyk czy dziewczynka? I dodatkowe, bardzo ważne pytanie: Czy stać Cię na składkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Cześć Joola jak tam kartony juz spakowane? Cześć Monka Kartony częściowo spakowane, do środy muszę się wyprowadzić więc ...jak ja to zrobię ale masz fajoooowoooooo jtez chce Kasztanka, już niedługo i Ty będziesz tak miała...czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 z pewna taka niesmialoscia dobry wieczor wszystkim Uwaga! Skup się, popatrz prezesowi w oczy i powiedz głośno i wyraźnie czy Ty jesteś chłopczyk czy dziewczynka? I dodatkowe, bardzo ważne pytanie: Czy stać Cię na składkę No i spłoszycie nieśmiałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Próbuiję rozwiązać testy na policjanta... Kurde, niezłe te pytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 O rany, dopiero doczytałam FUNIA GRATULACJE! http://www.2o2.pl/galerie/d542ea1715588111a3451af1f0e83ac59733.jpg ps. uprasza się o zapłacenie zaległych składek, bo inaczej nasz budżet padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A to Funia już? Oficjalnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Oficjalnie na 822 stronie obwieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 z pewna taka niesmialoscia dobry wieczor wszystkim Uwaga! Skup się, popatrz prezesowi w oczy i powiedz głośno i wyraźnie czy Ty jesteś chłopczyk czy dziewczynka? I dodatkowe, bardzo ważne pytanie: Czy stać Cię na składkę No i spłoszycie nieśmiałka No dobra. Powiem tak. Przez pierwsze ..no powiedzmy 5 stronek wstęp gratis- to tak w ramach promocji (albo kampani wyborczej ) no ale potem, to nie ma zmiłuj wpisowe musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ...cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts