kasztanka 08.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 a dziad wiedzial nie powiedzial a to bylo tak: -zaczela joola -samotne monologi kasztanki -Monka podala kolacje -zegnaja sie ludziska -prezes jutro dziala na budowie -konczy kasztanka-Mamusia Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dobranoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.09.2005 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Zdrowie Haneczki http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg To i ja wypiję za zdrowie Haneczki i szczęśliwych Rodziców GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzień dobry - wreszcie - piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.09.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? to wyjazd do Sopotu grozi ciążą Ja też byłam w Sopocie ale ja już nie chcę !!! mam 3 dzieciorów plan wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.09.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Zdrowie Haneczki http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg To i ja wypiję za zdrowie Haneczki i szczęśliwych Rodziców GRATULACJE!!!! dołączam z gratulacjami GRATULACJE I NIECH SIĘ ZDROWO CHOWA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.09.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzień dobry - wreszcie - piątkowo DZIEŃ DOBRY Kasiu, a gdzie Twój emblemacik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam wszystkich witam Dzień dobry - wreszcie - piątkowo DZIEŃ DOBRY Kasiu, a gdzie Twój emblemacik?? Ten: http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/27.gif ja go cały czas widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mąż się chwali - to ja też, musze powiedzieć, że ma chłop głowę, dostał zadanie domowe - i wykonał je na piąteczkę ZOBACZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 09.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ....aaaaaaaa właściwie o co chodzi w tym temacie, bo ja nietutejszypozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 uuu co ja widze.. Kasztanka mnie dogonila... wiec informuje wszystkich... dzis czajnikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielubianyprzezadmina 09.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu ...a Ty do Komtura jedziesz czy nie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 uuu co ja widze.. Kasztanka mnie dogonila... wiec informuje wszystkich... dzis czajnikuje Znowu będą marne szanse na punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam Kasiu mąż już pochwalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu ...a Ty do Komtura jedziesz czy nie J na dzien dzisiejszy to na dwoje babka wrozyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam Kasiu mąż już pochwalony Widziałam - chłop mi tak z dumy urośnie, że przez próg nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ....aaaaaaaa właściwie o co chodzi w tym temacie, bo ja nietutejszy pozdro J o to zeby bylo milo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 cześć musiałam byc wcześniej dzisiaj w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 pojechałam sobie na serwis zmienić tłumik umówiona byłam przd ósmą, byłam 5 min po i już obrabiali kogoś innego co za punktualnośc w serwisie nie do wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ....aaaaaaaa właściwie o co chodzi w tym temacie, bo ja nietutejszy pozdro J o to zeby bylo milo... Tak tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts