Paty 09.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 idę na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 będę o 10 przynieść Wam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No pewno, jakieś ciacho z kawusią poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Zdrowie Haneczki http://www.aksel.com.pl/aksel/obrazki/swieta2004/szampan.jpg To i ja wypiję za zdrowie Haneczki i szczęśliwych Rodziców GRATULACJE!!!! Dzień dobry i dziekuję Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No to jak świętujemy dalej czy nie Swiętujemy!!! Funia już może pić?może, może........... rozcieńczony sok jabłkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Bo w domu najlepiej i Hania pewnie już o tym wie A Ty jak sobie radzisz? No i jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Zdrowie Haneczki To i ja wypiję za zdrowie Haneczki i szczęśliwych Rodziców GRATULACJE!!!! Dzień dobry i dziekuję Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Funiu.. gratulacje ogromniaste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzień dobry i dziekuję Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Ale Ci się córcia udała, cała noc przespana ja do dzisiaj nie pamiętam znaczenia tych słów Jak się czujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Bo w domu najlepiej i Hania pewnie już o tym wie A Ty jak sobie radzisz? No i jak się czujesz? Radzę sobie nieźle, przy takim aniołku (tfu, zeby nie zapeszyc) mmożna wszystko zrobić. A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Bo w domu najlepiej i Hania pewnie już o tym wie A Ty jak sobie radzisz? No i jak się czujesz? Radzę sobie nieźle, przy takim aniołku (tfu, zeby nie zapeszyc) mmożna wszystko zrobić. A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. No to ekstra że wszystko pod kontrolą Teraz to odpoczywaj jak najwięcej, nabieraj sił. A jak z karmieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzień dobry i dziekuję Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Ale Ci się córcia udała, cała noc przespana ja do dzisiaj nie pamiętam znaczenia tych słów Jak się czujecie??? U mnie pierwsze trzy miesiące było ok. ze spaniem ale potem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła Nie martw się to się unormuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Miło czytać takie dobre informacje A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła To dobrze - jeśli tylko chcesz karmić piersią, bo są kobiety które w ogóle nie chcą ale tak jak Monka napisała - unormuje się - choć mi przeciekało przez jakieś 6 m-cy, a najlepsze było jak ciurkiem, fontanną leciało - hehehehehe, ale było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kasiu.. sprawdz priva...plese.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funiu OGROMNIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE< TATUSIA NO I DLA HANUSI!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Kasiu oby to byly prorocze slowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Kze a Tobie rodzice mowili, ze dzieci biora sie z Sopotu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... Kasiu masz baaardzo dobra pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts